AcasăNewsAtac armat la un liceu din Colorado

Atac armat la un liceu din Colorado

Cel putin doi copii au fost raniti serios, intr-un atentat petrecut vineri dimineata la Liceul Arapahoe din orasul cu acelasi nume, statul american Colorado.

Un tanar a reusit sa patrunda cu un pistol in liceu si a inceput sa traga in stanga si in dreapta, inainte de a fi pus la pamant de fortele. Cel putin doi copii au fost raniti, insa bilantul oficial al atacului nu a fost facut inca public.

CNN anunta ca toate scolile din regiune au fost inchise, iar parintii celor peste 2.000 de elevi care invata la liceul Arapahoe au fost invitati in curtea unei biserici din apropiere pentru a-si astepta copiii in momentul in care acestia sunt eliberati din institutie.

Liceul Arapahoe se afla intr-o zona in care indivizi singuratici par dispusi la asemenea atacuri. Liceul este la 10 mile de Liceul Columbine unde, in aprilie 1999, Eric Harris si Dylan Klebold au ucis 12 elevi si un profesor. De asemenea, foarte aproape este oraselul Aurora unde James Eagan Holmes a ucis 12 persoane deschizand focul intr-un cinematograf.

sursa foto: nbcnews.com

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger