AcasăNewsA tras cu arma într-un colegiu din Oklahoma - VIDEO

A tras cu arma într-un colegiu din Oklahoma – VIDEO

politia

Un bărbat a împușcat mortal un student în vârstă de 20 de ani, luni, la Rose State College din Oklahoma, potrivit poliției, care nu a raportat alte răniri după ce campusul a fost închis pentru scurt timp.

Șeful poliției din Midwest City, Sid Porter, a declarat că suspectul s-a predat după ce a fost abordat de ofițeri în urma împușcăturilor în apropierea centrului campusului cu 13.000 de studenți.

Atacatorul s-a predat poliției

Colegiul cu durata de doi ani se află chiar în afara orașului Oklahoma City.

Într-o declarație, poliția a identificat suspectul ca fiind Brandon Morrissette, în vârstă de 30 de ani, care se confruntă cu o acuzație de crimă de gradul întâi. Nu a fost imediat clar dacă acesta avea un avocat luni seară.

Porter a declarat că victima și soția lui Morrissette, care este de asemenea studentă la Rose State College, ieșeau dintr-o clădire când au fost confruntați de atacator. Victima, pe care poliția nu a identificat-o imediat, a fost declarată moartă la fața locului. Porter nu a oferit alte detalii despre ceea ce ar fi putut duce la împușcături.

Kevin McCormack, un student din suburbia Choctaw, a declarat că se întâlnea cu un prieten în campus când a auzit focuri de armă. El a spus că s-au uitat și au văzut un bărbat căzut la pământ, alături de un alt bărbat care ținea o armă și de o femeie care încerca să îl calmeze.

author avatar
Andreea Vlad
330 afisari

9 COMENTARII

  1. Aflam din mas media ca asemenea fapte au loc destul de des in SUA ba in scoli ba in centre comerciale ba in unitati militare etc etc
    si asa cum scrie cineva aici SUA = exemplu de democratie de la care noi / unii dintre noi nu toti sa fie clar/ luam ”lumină” , sfaturi etc
    Poate ca SUA ne mai fiind implicate in teatre de operatiuni ca de ex. Vietnam Libia Iraq Somalia Afganistant etc unii cetateni se plictisesc. si recurg la astfel de gesturi..!

  2. Nu-i de mirare ca acolo se intampla asemenea grozavii. Americanul cel Mare, Sam, care, la anii sai, ar trebui sa fie „bunicul” (cel bun), a generat si incurajeaza conflictul din Ucraina, a trimis acolo rachete, tancuri, tunuri si arme si este principalul vinovat de moartea a sute de mii de rusi si ucraineni, oameni in floarea varstei, tineri, batrani, femei.
    Inainte in Irak, Libia, Siria, Coreea, Vietnam, Sam a determinat ucideri si prapad.
    Cum si de la cine sa invete copiii americani altceva. Arme, razboi, ucideri, crime, aceasta i-a invatat si ii invata America lui Sam si Sam pe tinerii ei cetateni.
    Poate ca in final se vor ucide intre ei, in masa, daca China va pacifica lumea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger