AcasăNewsAtac armat intr-un cinematograf din Colorado: Cel putin 14 morti si 50...

Atac armat intr-un cinematograf din Colorado: Cel putin 14 morti si 50 de raniti – IMAGINI LIVE

(foto: captura video site nbc17.com)

Masacru intr-un cinematograf din Colorado, Statele Unite. Cel putin 14 oameni au murit si 50 au fost raniti intr-un atac armat ce a avut loc la primele ore ale zilei de vineri, la proiectia celui mai recent film din seria Batman, ”The Dark Knight Rises”.

(foto: captura video site nbc17.com)

Un atacator a deschis focul intr-un cinematograf din Colorado si a ucis 14 persoane, ranind alte cel putin 50. Unele dintre victime sunt in stare grava si au fost transportate de urgenta la spital, potrivit CNN.

Potrivit sefului politiei din Colorado, principalul suspect a fost retinut. Din primele informatii, barbatul purta o vesta antiglont si avea la el mai multe arme. Atacatorul a fost prins in apropierea cinematografului in care a avut loc tragedia. Pana la aceasta ora oamenii legii nu au oferit informatii cu privire la identitatea sau originea suspectului.

Pentru moment nu sunt cunoscute motivele pentru care atacatorul a deschis focul in cinematograf. Martorii povestesc faptul ca, initial, au crezut ca impuscaturile ar fi efecte speciale din film, insa cand au realizat ce se intampla au incercat cu disperare sa se fereasca din calea gloantelor si sa iasa din cinema.

IMAGINI LIVE de la locul tragediei din Colorado, AICI.

author avatar
Cristina Stefan
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger