AcasăNewsAtac armat intr-o gara din China. Bilantul este cutremurator: 27 de morti...

Atac armat intr-o gara din China. Bilantul este cutremurator: 27 de morti si 110 raniti!

Intreaga China este in stare de soc, dupa ce un incident sangeros s-a petrecut, sambata dupa-amiaza, intr-o gara din Kunming, provincia Yunnan.

Conform presei locale, mai multi barbati, cu cagule pe fata si inarmati cu cutite, au patruns in incinta garii si au inceput sa loveasca cu armele din dotare pe oricine le iesea in cale.

Atacul a fost unul fulgerator, dar s-a incheiat cu un bilant cutremurator. Nu mai putin de 27 de persoane si-au pierdut viata, iar 110 sunt ranite, martorii vorbind de balti imense de sange.

Deocamdata nu se stie motivul care a stat la baza atacului armat, dar oficialii nu exclud posibilitatea ca atacatorii sa fie fanatici religiosi.

sursa foto: nationalgeographic.com

author avatar
Cristi Ionita
703 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger