AcasăNewsATAC ARMAT in fata unui centru comercial din Militari: Trei persoane, IMPUSCATE!

ATAC ARMAT in fata unui centru comercial din Militari: Trei persoane, IMPUSCATE!

Un atac armat a avut loc, sambata seara, in cartierul bucurestean Militari, pe bulevardul Iulia Maniu. Mai multe apeluri au fost primite la numarul de urgenta 112, care semnalau mai multe persoane ranite, in urma unor impuscaturi.

Un conflict armat a avut loc, sambata seara, in Bucuresti, pe Bulevardul Iuliu Maniu, in fata unui supermarket din zona Lujerului, din cartierul Militari. La fata locului au fost trimise trei ambulante si mai multe echipaje de politie. Din primele informatii de la fata locului reiese ca trei persoane au fost impuscate – doi barbati, de 65, respectiv 36 de ani, si o femeie in varsta de 26 de ani.Una dintre victime, un barbat, a fost impuscat in cap, informeaza realitatea.net.

“A impuscat o fata cu pistolul in ochi. Este cineva cunoscut din cartier, baiatul lui Toma. Este cunoscut ca interlop in cartier. A mai avut probleme cu legea. Cine sta in cartier il cunoaste. Am auzit cel putin trei focuri”, a declarat un martor, citat de Romania TV.

De asemenea, unul dintre barbatii raniti, care a primit ingrijiri la fata locului, a marturisit ca tot ce a vrut sa faca a fost sa aplaneze conflictul. “Am vrut sa aplanez problema si am fost impuscat”, a afirmat victima.

Acesta ar fi al doilea atac armatd in ultimele zile, dupa ce vineri seara, in zona Baneasa, un om de afaceri a fost impuscat de trei ori.

author avatar
Alina Costache
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger