AcasăNewsAtac armat în Arad: Un bărbat a fost împușcat și înjunghiat, într-un...

Atac armat în Arad: Un bărbat a fost împușcat și înjunghiat, într-un magazin! Agresorul, prins de poliție!

pistol-politist

Un bărbat a fost înjunghiat, vineri seara, într-o carmangerie din Arad. Agresorul a tras două focuri de armă și și-a înjunghiat victima, după care a fugit de la locul faptei. Poliția l-a prins la 70 de kilometri distanță, în Lugoj.

Potrivit Poliției Arad, atacatorul are 26 de ani și a fost depistat de polițiști orașului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura orașului Lugoj, județul Timiș.

Atacat pentru că a concediat o frizeriță

Conflictul ar fi pornit de la iubita agresorului, care a fost concediată de la frizeria administrată de victimă – un bărbat de 29 de ani. Agresorul, în vârstă de 26 de ani, s-a deplasat la carmangerie – cealaltă afacere a victimei, pentru a-i face dreptate iubitei. Tânărul de 29 de ani se afla în interior, împreună cu un angajat.

Când l-a zărit pe iubitul frizeriței venind cu cuțitul în mână, înspre magazin, patronul a luat un extinctor în mână și a ieșit în întâmpinarea bărbatului.

Agresorul s-a făcut nevăzut

Victima a fost rănită în zona umărului, după care atacatorul a scos un pistol cu bile și a tras două focuri. Imediat după atac, agresorul s-a făcut nevăzut.

Au fost organizate filtre, iar bărbatul a fost depistat la 70 km de Arad. Acesta a fost preluat de polițiștii arădeni și reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru loviri, tulburarea liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

author avatar
Alina Costache
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger