AcasăNewsAstia vor sa ne bage litiu in apa potabila!

Astia vor sa ne bage litiu in apa potabila!

Un grup de cercetatori recomanda introducerea litiului in apa potabila, dupa modelul fluoridelor. Astfel, popoarele ar accepta senine orice decizie guvernamentala!

Litiu in apa potabila ar transforma noua generatie in cetateni fericiti, crede dr. Schrauzer

Litiul este cunoscut pentru efectele sale psihotrope, fiind recomandat bolnavilor cu psihoze maniaco-depresive. Atenueaza tulburarile afective, ca dispozitiile expansive, euforia si se foloseste moderat in stari de agitatie si idei delirante. Acum, niste cercetatori, independent unii de altii, au avansat ideea ca ar fi numai bun de pus in apa potabila, pentru a combate ideile suicidale, intentiile criminale si consumul de droguri! Acesta ultim scop e de inteles. Daca iei litiu zilnic, la ce-ti mai trebuie droguri?! Ca nu degeaba locuitorii din jurul izvorului din Cherry Valley (statul New York) – care are un continut mare de litiu -il numesc „Apa Fericirii”! Ideea introducerii litiului in apa potabila bantuie lumea stiintifica din 2009, de cand s-a constatat ca populatia din Cherry Valley este de-a dreptul serena. „Conexiunea dintre cantitatea de litiu din apa potabila si lipsa tendintelor sinucigase este acceptata de foarte multi cercetatori, ca o evidenta empirica”, este de parere dr. Jacob Appel, de la Spitalul Muntele Sinai, din New York. Un studiu publicat in aceasta luna in British Journal af Psychiatry indica 99 de regiuni din Austria, facand aceeasi analogie intre cantitatea de litiu din apa potabila si rata sinuciderilor!

Daca aveam litiu in apa in 1989?

Insa, problema care se pune nu se refera la binefacerile litiului pentru depresivi, ci la  avantajele sale pentru diferitele regimuri, nu numai cele dictatoriale. Cum sa implementezi mai usor reforme nepopulare, care-ti scoate in strada oamenii si-i fac sa se manifeste violent? „Gresesti” doza de litiu din apa potabila si lumea va trece prin reforme dormitand! Se pregateste o demonstratie de strada? Bagi mai mult litiu si oamenii vor fi loviti de voma, diaree, slabiciune musculara. Sunt efecte trecatoare, dar numai bune sa dezamorseze orice revolta! Primul care a vrut sa introduca litiu in apa potabila a fost doctorul cehoslovac Gerhard Schrauzer, in 1989! Anul revolutiilor europene! Daca ar fi reusit, poate ca il aveam tot pe Ceausescu in fruntea tarii! „Oamenii sunt convinsi ca vreau sa impun un control al mintii”, spune dr. Schrauzer, care acum e profesor emerit la Universitatea San Diego, din California. Oare de ce?

 

author avatar
Adina Mutar
1.106 afisari

2 COMENTARII

  1. La noi nu este necesar, mamaligarii lasi si prostanaci oricum sunt manevrati ca turmele la abator.Ce? mai trebuie sa cheltuiasca mafia statala pentru litiu, mai bine il baga in baterii auto, iar hotii portocalii pot spolia mai departe fara griji.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger