AcasăNewsAsteapta o clarificare de la Iohannis. Basescu: Este clar ca unul din...

Asteapta o clarificare de la Iohannis. Basescu: Este clar ca unul din doi, ori Toader ori Lazar, minte fara rusine

In conditiile in care, pana sa anunte ca declanseaza procedura de revocare a procurorului general, ministrul Justitiei invocase faptul ca in dosarul de candidatura a lui Lazar ar fi existat o ordonanta de neincepere a urmaririi penale pe numele presedintelui, aspect pe care, insa, cel dintai l-a negat, Traian Basescu asteapta o clarificare de la actualul sef al statului.

In ideea ca doar Iohannis poate face lumina in acest caz, spunand clar daca la Cotroceni a ajuns sau nu un astfel de document. Atunci s-ar afla, transmite luni Basescu, intr-un mesaj pe Facebook, cine minte in cazul de fata. „Este clar ca unul din doi, ori Toader ori Lazar, minte fara rusine, unul pentru a-l demite pe celalalt iar celalalt pentru a se mentine pe functie”, subliniaza actualul lider onorific al PMP. Dupa ce se vor lamuri lucrurile, ar trebui sa apara si o demisie, considera Basescu.

Redam in cele ce urmeaza, integral, mesajul fostului sef al statului:

„Presedintele Iohannis nu are dreptul la tacere !

Tudorel Toader afirma ca in dosarul inaintat de Ministerul Justitiei catre CSM si catre Iohannis in procesul de numire in functia de Procuror General, s-ar fi aflat si o ordonanta prin care Augustin Lazar ar fi aprobat un NUP in favoarea presedintelui. Daca a fost asa, ar semana a santaj la Presedintele Romaniei .

Augustin Lazar afirma ca nu a existat un asemenea document in dosarul sau .

Este clar ca unul din doi, ori Toader ori Lazar, minte fara rusine, unul pentru a-l demite pe celalalt iar celalalt pentru a se mentine pe functie.

Presedintele Iohannis nu are dreptul la tacere pentru ca este singurul care poate “desemna” mincinosul, spunand public daca a avut in dosarul lui Augustin Lazar o ordonanta de neincepere a urmaririi penale (NUP) pe numele sau, ordonanta aprobata de Augustin Lazar .

In minutul urmator declaratiei presedinteluiu, mincinosul trebuie sa demisioneze .

PS – Daca documentul s-a aflat in dosar si domnul Iohannis are o mare problema .”

362 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnul Băsescu a mințit o Europă întreagă , și nici cu referendum nu a demisionat.
    Oare de ce dă sfaturi la alții cum să facă ???

  2. Mare nesimtit acest bautor cu patru cubulete,mai bine si-ar ajuta fosta tiitoare de la cotroceni ce se cracea pe fostul sau birou asa zis pres.Sa vedem ce mai zice cand va scoate la iveala tiitoarea tot ce a absorbit in acea perioada.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger