AcasăNewsAstazi incep Zilele Bucurestiului! VEZI PROGRAMUL!

Astazi incep Zilele Bucurestiului! VEZI PROGRAMUL!

Spectacole, expozitii, petreceri si targuri in Centrul istoric al Capitalei, dar si in Parcul Herastrau si in Piata Constitutiei. Toate, intre 16-18 septembrie, de Zilele Bucurestiului.

Startul manifestarilor va fi dat de Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, CreArt, vineri, 16 septembrie, in parcul Herastrau, unde bucurestenii sunt asteptatati de la ora 10,00 la Targul Mestesugarilor, Targul Editurilor de Carte, la expozitii de pictura si grafica, potrivit Mediafax.

Ziua de sambata este dedicata tinerilor, care vor fi atrasi in parc de interpreti si trupe indragite, iar duminica, pe scena amenajata in Herastrau, vor evolua orchestre, trupe si interpreti ai minoritatilor.

Centrul vechi al Bucurestiului va fi animat de muzica live, acrobatii, mima, teatru de strada, spectacole, intr-un festival dedicat promovarii turistice a orasului, denumit “Bucuresti – metropola vie”, care se va desfasura de vineri de la ora 12,00, pana duminica noaptea.

Sambata si duminica, pe strada Franceza din Centrul Istoric, va avea loc prima Gala Folk You, de la Bucuresti. Vor canta Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub.

Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti, ArCuB, organizeaza sambata un concert extraordinar in Piata Constitutiei, cu participarea a peste o suta de artisti. Va fi muzica pop si clasica.

Participa Orchestra Nationala Radio, Big Band-ul Radio, Corul Festivalului, soprana Valentina Nafornita, tenorul Marius Manea, trupa Directia 5, solistii Monica Anghel, Cornel Ilie si Lora.

Invitatul special al concertului este Bogdan Ota, tanarul pianist roman care a cucerit Norvegia dupa emisiunea „Norske talente”. Seara, Piata Constitutiei va deveni “Piata ingerilor”, printr-un  spectacol inedit adus din Franta de Compania de teatru de strada Les Studios de Cirque.

5.160 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger