AcasăNewsAsta le mai lipsea şoferilor de pe DN1: în lipsa unei autostrăzi,...

Asta le mai lipsea şoferilor de pe DN1: în lipsa unei autostrăzi, s-a SURPAT şi unicul drum! (VIDEO)

Traficul rutier este restricţionat pe DN1, în afara localităţii Breaza, după ce terasamentul drumului s-a surpat, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Surparea s-a produs pe sensul de mers dinspre Braşov către Ploieşti, pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Astfel, se va institui restricţie temporară pe prima bandă, de la kilometrul 99+200 până la kilometrul 98+850.

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei

Tronsonul de drum pe care s-a produs surparea este principala rută pe care o folosesc turiştii pentru ajunge în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat că lucrările de consolidare ar putea dura două luni, iar dacă surparea drumului continuă, este posibilă chiar închiderea totală a circulației pe DN1.

Modul în care se manifestă această alunecare creează posibilitatea cel puțin a prăbușirii unei benzi. Ca atare, nu putem spunem cât va dura, cert este că vom interveni cât se poate de repede.

Ce vedeți aici este rezultatul grabei permanente de a interveni în astfel de situații fără să ne ducem până în profunzimea problemei. Repede înseamnă prost.

Vom ține închis cât este nevoie astfel încât lucrarea să dea randament. Deocamdată este restricționată o bandă. În cazul în care va continua această surpare, va trebui să mergem cu soluții până la stoparea surpării și la refacerea drumului”, a precizat Alin Șerbănescu la Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan
462 afisari

6 COMENTARII

  1. 33 de ani de hoție, 33 de ani de mediocritatea în conducerea țării!…poate dă Dumnezeu să se dărîme complet DN1…
    Rușine conducători iubiți!…Dacă pică DN1 s-au dus dracului alegerile de la anul…
    Sau poate asta se aștepta ,ruperea țării în trei, Moldova,Valahia și Transilvania …

    • Bolovane, de ce se duc alegerile dracului?
      Și ce, ție-ți pare mediocru măCiucă? Ăla-i complet idiot. Sau cCuțu? Ori Veorica? Cretini patentați.

  2. Abia nu mai vin miticii jegoși în Poiană. SPER. Să stea, dreaqu să-i ia, în șerpăria lor.

    • Poiană ?
      ha ha ha
      neam de neamul tău de ți gani nu a părăsit Giulești-Țigănia de unde ești, magraoane.

  3. Periferia urbei Breaza, se prabuseste de ani de zile, se surpa terenul, numai centrul urbei cu piata si scoala militara – fix in centrul urbei, sunt sigure. Pacat de banii aruncati de cumparatorii nestiutori, pe case si terenuri in Breaza, localnicii au o vorba : „aeru’ si fraieru'”.

  4. Gunoaiele din guvernul RO trebuiau sa faca contract cu China ca erau gata de mult toate autostrazile ei sint cei mai buni in lume ,dar RO fin d o colonie a drogatilor si poponarillorr amerloci cheltuiesc banii
    pentru nazistii ucrainnenni

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger