AcasăNewsAsta-i culmea! Chinezii vor fi amendati daca nu urineaza cum trebuie

Asta-i culmea! Chinezii vor fi amendati daca nu urineaza cum trebuie

Oficialitatile din orasul chinez Shenzhen au luat decizie ca, de la 1 septembrie, sa fie amendati toti cei care nu folosesc corespunzator toaletele publice.

Culmea culmilor, barbatii, atat localnici cat si turisti, pot fi amendati cu cate 12 euro pentru ca nu fac pipi corespunzator, respectiv daca jetul de urina ajunge pe langa pisoar.

Anuntul a fost facut pe mai multe site-uri de socializare si a produs o rumoare generala. Marea dilema a localnicilor este „cate picaturi de urina trebuie sa ajunga in afara vasului de portelan pentru ca barbatul care urineaza sa fie amendat”.

Surprinzator, exista si pareri favorabile deciziei, dar toate au la baza umorul. Se spune ca oficialitatile locale pun la bataie, astfel, cateva mii de locuri de munca in conditiile in care in fiecare toaleta publica vor exista angajati care sa-i urmareasca pe barbati cum urineaza si, eventual, sa-i amendeze daca depasesc norma de picaturi de urina scapate pe alaturi.

Conform euronews.com, exista si localnici care sunt de parere ca „ar fi mai bine sa nu avem reguli, decat sa avem reguli ce nu pot fi aplicate”.

author avatar
Cristi Ionita
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger