AcasăNewsAsta este cea mai tare campanie de publicitate din istorie!

Asta este cea mai tare campanie de publicitate din istorie!

Cine spune ca hackerii nu stiu decat sparga conturi si parole, ori habar n-are ce vorbeste, ori n-a auzit de OurMine. Iar pentru cei din a doua categorie prezentam patania lui Jack Dorsey. Insusi seful sefilor de la Twitter a ramas fara cont dupa ce hackerii de la OurMine l-au luat la tinta. Luni dimineata, pret de cateva ceasuri, pagina personala de Twitter a lui Dorsey s-a deschis cu mesajul „Hey, suntem OurMine si tocmai iti testam vulnerabilitatea contului”.

E drept ca echipa de specialisti in IT de la Twitter s-a miscat destul de repede, dar prea tarziu, raul fusese facut, buba de securitate vizibila si aratata tuturor. Ce-i drept, Jack Dorsey se poate consola ca nu este singura victima celebra a baietilor de la OurMine; deunazi au fost sparte si conturile lui alde Mark Zuckerberg (patronul Facebook), Sundar Pichai (CEO Google) si Daniel Ek (co-fondator Spotify).

Am pastrat pentru final lovitura decisiva: hackerii de la OurMine au anuntat ca vor lansa pe piata o companie de IT bazata in principal pe rezolvarea problemelor de securitate cibernetica. Toate actiunile din ultimele luni n-a fost altceva decat o campanie de marketing bine gandita!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger