AcasăNewsAssange, curata baia daca vrei Internet

Assange, curata baia daca vrei Internet

O alta conditie este ca sa-si ingrijeasca mai bine pisica, altfel ii va fi confiscata

Ambasada Ecuadorului la Londra, unde se afla fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, i-a transmis acestuia un nou set de reguli pe care trebuie sa le urmeze daca mai vrea sa aive contacte cu lumea.

O alta conditie este ca sa si ingrijeasca mai bine pisica altfel ii va fi confiscata

Astfel, Assange, care beneficiaza de azil politic in ambasada Ecuadorului din Londra din iunie 2012, este atentionat sa evite dezbaterile politice online. In continuare, este rugat sa-si curete baia si sa se ocupe mai bine de pisica sa, in caz contrar aceasta ar putea fi confiscata. Assange trebuie sa-i asigure ”bunastarea, hrana, igiena si ingrijirea”, potrivit unui nou protocol. Pisica lui Assange apare deseori la geamul ambasadei uneori Assange punandu-i si o cravata. Dincolo de consideratiile privind animalul de companie al fondatorului WikiLeaks, ambasada Ecuadorului i-a limitat accesul la Internet, vizitele ii sunt supravegheate si ambasada ”isi rezerva dreptul sa autorizeze personalului de securitate sa-i confiste materialele”. ”Este practic un regim carceral”, a denuntat Carlos Poveda, avocatul lui Assange, ”care contravine demnitatii umane in cazul unui solicitant de azil”. Assange traieste in ambasada ecuadoriana din Londra dupa ce a obtinut azil, in 2012, pentru a evita sa fie extradat in Suedia pentru un presupus viol, acuzatie ulterior abandonata. Cu toate acestea, el ar putea fi arestat de politia britanica pentru incalcarea conditiilor de eliberare pe cautiune daca va parasi cladirea ambasadei.

Insa temerea principala a australianului este ca, daca  va iesi din ambasada, va fi arestat, extradat si judecat in SUA in legatura cu publicarea, in 2010, a zeci de mii de documente militare si diplomatice americane.

author avatar
Bogdan Borcea
142 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu propun Sua sa îl ierte pe Julian. In definitiv ce a aratat Julian? Banci corupte elvete pe care si Fbi le gaseste. A aratat crime de razboi pe care toata presa americana le pomeneste ce a mai aratat Julian. Un politic imatur pe care doar Donald l-a maturizat. In definitiv Julian a facut ce ar face orice american de onoare. Sa apere democrația, adevarul, dreptatea. FREE JULIAN!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger