AcasăNewsAspiratul strazilor, o noua afacere marca Prigoana pe carca bucurestenilor

Aspiratul strazilor, o noua afacere marca Prigoana pe carca bucurestenilor

Silviu Prigoana are proiecte mari. In special pentru familia lui, asa cum a spus inca din momentul depunerii candidaturii la Primaria Capitalei. Vrea sa schimbe maturile celor de la salubritate cu aspiratoare. Asta in timp ce fosta sotie, cu care a facut afaceri si dupa divort, este unic importator de aspiratoare industriale produse in Italia.

„Taticul” Rosal vrea ca maturile celor de la salubritate sa fie inlocuite cu aspiratoare puternice, asemanatoare cu cele importate de fosta sotie, Gabriela Prigoana

„Vreau sa fiu primar pentru mine si familia mea”, declara deputatul Silviu Prigoana in momentul in care s-a inscris in cursa electorala pentru fotoliul Primariei Capitalei. El a gasit si o solutie pentru curatenia Bucurestiului: sa se renunte la maturi, iar strazile sa fie aspirate cu utilaje speciale.

Fosta sotie a lui Silviu Prigoana face bani din echipamente si produse de curatenie

Deocamdata, fondatorul companiei Rosal nu a explicat de ce firma de salubritate detinuta de familia Prigoana nu a strans in ultimii ani praful cu aspiratorul si nici de ce acest sistem poate fi implementat abia dupa ce ajunge el primar.

Angajatii Rosal stropesc strazile cu zeama de gunoi, ca sa nu se ridice praful

Unele autospeciale Rosal nu numai ca nu strang praful de pe strazi, ci chiar le murdaresc. Cu zeama de gunoi care se scurge din bena, dupa cum se poate observa intr-un film postat pe Youtube de catre un bucurestean.

Fosta nevasta face afaceri cu produse de curatenie

O posibila explicatie pentru dorinta arzatoare a politicianului de a renunta la maturi ar putea veni din sfera afacerilor. Reporterii „National” au descoperit ca in Bucuresti exista un singur importator si distribuitor de utilaje de curatenie si aspiratoare industriale produse in Italia: SC Madero Vision SRL. Firma este detinuta de un tanar afacerist, Matei Visan, si Gabriela-Delia Prigoana, nimeni alta decat fosta sotie a lui Silviu Prigoana. Politicianul a divortat de Gabriela Prigoana in iulie 2003, cu trei luni inainte de a se casatori cu Adriana Bahmuteanu, insa, in pofida despartirii, a continuat sa faca afaceri cu ea. Silviu si Gabriela Prigoana au fost asociati si in perioada in care politicianul impartea patul cu Bahmu, apoi, in 2008, fosta nevasta a pus bazele firmei de salubritate Madero Vision, devenind ulterior unic distribuitor de aspiratoare industriale importate din Italia. Daca va ajunge primar general, excentricul Prigoana ar putea gasi o solutie si pentru sedintele plictisitoare si ar putea decide ca videoconferintele Primariei Capitalei sa fie transmise prin intermediul Taraf Tv, intre doua manele. Nu pentru a o ajuta pe Bahmu sa faca audienta, ci pentru a destinde atmosfera si a fi mai aproape de cetateni.

[youtube]3xY9Jrpif74[/youtube]

[youtube]IeY3tPPkWXQ[/youtube]

[youtube]eD9cLU6Y85c[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
1.480 afisari

1 COMENTARIU

  1. mda, tot ce e bun pt alti e nasol pt noi, aspiratoarele pt strazi sunt de 1000 de ani in alte tari civilizate, noi tot cu matura de nuiele…narcis asta de scrie clar e pro usl, cand normal ar fi sa fie impartial si el cam tot o matura de nuiele a ramas

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger