AcasăNewsAspazia Cojocaru: "Am fost amenintata cu moartea prin interfon"

Aspazia Cojocaru: „Am fost amenintata cu moartea prin interfon”

Aspazia Cojocaru sustine ca a fost amenintata cu moartea, atat inainte, cat si dupa emiterea avizului privind suspendarea presedintelui Traian Basescu. Judecatoarea Curtii Constitutionale afirma ca a primit amenintari la interfon, dar si la sediul CC.

Aspazia Cojocaru a spus, pentru Evenimentul Zilei, ca a primit amenintari la interfon inainte de emiterea avizului. „Pur si simplu am fost amenintata cu moartea, prin interfon, la intervale scurte de timp. Era o voce de barbat. Imi spunea sa fiu atenta cu cine votez, cum votez si sa am grija unde merg. Era chiar inainte de emiterea avizului pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. De doua ori s-a intamplat in noaptea aceea. Am intrat intr-o stare de teama profunda. Asa ceva nu mi se mai intamplase niciodata. Am inmarmurit. N-am dormit toata noaptea. Imi era frica si sa pun mana pe telefon. Am stat cu luminile aprinse in toata casa pana dimineata”, a declarat Cojocaru.

Judecatoarea CCR Aspazia Cojocaru sustine si ca a primit patru scrisori de amenintare, la sediul Curtii, intr-una din ele scriind „o sa te omor”.

author avatar
eNational
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger