AcasăNewsAsociatul lui Morega incalzeste Posta pe jumatate de milion de euro

Asociatul lui Morega incalzeste Posta pe jumatate de milion de euro

Nicolae Sarcina vinde statului orice: energie electrica, paine, lemne etc.

Nicolae Sarcina mananca din banii publici indiferent de cine este la putere. Apropiat PDL si asociat al deputatului Dan Ilie Morega, afaceristul va incalzi iarna aceasta Posta Romana, pe jumatate de milion de euro.

Nicolae Sarcina vinde statului orice: energie electrica, paine, lemne etc.

Acuzat ca a capusat mineritul si energia si ca a incheiat mai multe contracte dubioase  la Complexul Energetic Rovinari si CE  Turceni, milionarul Nicolae Sarcina s-a apucat mai nou sa vanda si lemne de foc. Si nu oricui, ci Companiei Nationale Posta Romana SA.

Posta Romana i-a oferit lui Sarcina un contract in valoare de 2.599.991 lei

Magnatul Sarcina, considerat drept cel mai bogat afacerist din judetul Gorj, a primit de la Posta un contract in valoare de 2.599.991 lei (aproximativ 577.000 de euro), pentru a furniza lemne de foc tuturor oficiilor postale din tara, prin una dintre firmele sale, SC Succes Nic Com SRL.

Sarcina+Morega=Radio Omega

Deputatul Dan Ilie Morega imparte cu Sarcina banii de la radio

Controversatul om de afaceri este unul dintre campionii licitatiilor publice si apropiat al Partidului Democrat-Liberal, iar firmele sale deruleaza contracte cu mai multe institutii publice.

Cu toate ca specialitatea lui este domeniul energetic, zilele trecute el a obtinut un contract de la sucursala de Transport Feroviar de Calatori Timisoara, unde va furniza material lemnos, iar vara trecuta a vandut paine de 633.960 de lei Spitalului Judetean Cluj, semn ca Sarcina se orienteaza rapid in spatiu, in functie de cererea de pe piata. De asemenea, el este partener de afaceri cu deputatul Dan Ilie Morega, detinand impreuna cu acesta si afaceristul Daniel Buleac SC Trophen Impex SRL, firma care se afla in spatele postului de radio Omega din Targu Jiu.

author avatar
Narcis Voica
862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger