AcasăNewsAsociatiile de proprietari din Sectorul 6, obligate sa reactualizeze cartile de imobil

Asociatiile de proprietari din Sectorul 6, obligate sa reactualizeze cartile de imobil

Directia Gospodarie Comunitara si Relatii cu Asociatiile de Proprietari, din cadrul Primariei sectorului 6, informeaza asociatiile de proprietari/locatari din Sectorul 6 asupra obligativitatii reactualizarii cartilor de imobil (pentru respectarea art. 36 – 39, OUG. 97/2005).

Politia Sectorului 6, din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, se va implica, de asemenea, in activitatea de informare a asociatiilor de proprietari.

Aceasta actiune este premergatoare procesului de Recensamint al populatiei si locuintelor care va avea loc la sfirsitul anului 2011.

Cursuri pentru persoanele interesate sa devina administrator de condominiu

Meseria de administrator de condominiu atrage tot mai multe persoane, iar  conditiile de selectie a candidatilor devin din ce in ce mai aspre.  Aceasta ocupatie necesita frecventarea unor cursuri de specialitate si obtinerea unui atestat privind calitatea de administrator.

Toti cei care doresc sa urmeze astfel de cursuri se pot inscrie la cele organizate de catre firmele specializate in acest domeniu. Cetatenii sectorului 6 pot sa afle firmele care organizeaza astfel de cursuri venind la Biroul Unic, din cadrul Primariei Sectorului 6 sau la numarul de telefon 021.5298.323.  Una dintre firme, Institutul National pentru Promovarea Drepturilor Proprietarilor, anunta persoanele interesate ca incepind cu 11 iulie 2011 organizeaza cursuri de perfectionare pentru administratorii de bloc.

Cursul cuprinde legislatie tehnica si de specialitate locativa, finante-contabilitate, economico-administrative si dreptul muncii. Inscrierile se fac la sediul INPDP, din strada Blanari, nr. 23, etaj 1, cam. 101 – 102, tel. 021.315.86.51. Absolventii se pot inscrie apoi, la examenul pentru obtinerea calitatii de administrator. Examenul este organizat la nivelul Primariei Sectorului 6, de catre Comisia pentru examinare profesionala a persoanelor care doresc sa obtina calitatea de administrator de condominiu.

author avatar
Simona Sofian
1.142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger