AcasăNewsAsociatia Elevilor din Constanta, plangere penala impotriva lui Radu Mazare

Asociatia Elevilor din Constanta, plangere penala impotriva lui Radu Mazare

Membrii Asociatiei Elevilor din Constanta au anuntat ca vor depune, miercuri, o plangere penala impotriva lui Radu Mazare.

Asociatia il acuza pe primarul Constantei de abuz in serviciu, respectiv ca refuza sa puna in aplicare un articol din Legea Educatiei Nationale.

Membrii Asociatiei sunt nemultumiti ca, de mai bine de 15 ani, Radu Mazare refuza sa ofere elevilor o reducere de 50% la transportul local in comun.

„Numitul Mazare Radu-Stefan refuza de 15 ani de zile sa aplice legea si sa acorde elevilor reducerea de 50% la transportul local in comun, pe care legea le-o garanteaza. In acest moment, estimam ca s-a creat un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro”, este mesajul transmis de membrii Asociatiei Elevilor din Constanta, conform ziuaconstanta.ro.

Radu Mazare se apara sustinand ca este vorba despre „niste bazaconii”. In alta ordine de idei, intrebat in legatura cu posibilitatea de a fi suspendat din Partidul Social Democrat, din cauza problemelor pe care le are cu legea, Mazare a precizat ca „nu sufar sa fac parte din vreun partid”.

author avatar
Cristi Ionita
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger