AcasăNewsAsigurari de sanatate pentru sporturile de iarna

Asigurari de sanatate pentru sporturile de iarna

Schiorii pot incheia polite cu doar 52,50 lei pe saptamana

Stratul de zapada in crestere la munte ii indeamna pe amatorii si profesionistii sporturilor de iarna sa iasa pe partii.  In cazul unui accident nedorit, o asigurare in domeniu este accesibila si acopera cheltuielile neprevazute.

Schiorii pot incheia polite cu doar 52,50 lei pe saptamana

Daca plecati de astazi in weekend la munte sau aveti de gand sa  petreceti o saptamana in statiunile de pe Valea Prahovei, ar fi utila o asigurare de sanatate pentru sporturile de iarna.  Un avantaj al asigurarii – care poate fi facuta  pe cateva zile sau o saptamana ori doua – este pretul accesibil, dar si faptul ca polita acopera inclusiv tratamentul in spitale sau clinici private.

Dependenti de adrenalina se pot asigura cu 93,50 lei pe saptamana

In plus, practicantii sporturilor de iarna isi pot personaliza asigurarea, in functie de abilitatea la schi, snowboard, patinaj, sanie sau snowmobil.

Riscuri acoperite la schi

Chiar si amatorii de sanius sunt expusi unor accidente

Potrivit companiilor de asigurare online, sporturile de iarna se impart in trei grupe. In grupa 1 se pot incheia asigurari pentru schi si sarituri cu schiurile. In acest caz exista trei tipuri de polite, ale caror costuri pentru o asigurare de o saptamana sunt:

–         Active – pret 52,50 lei, suma asigurata – 4.000 lei, spitalizare – 800 lei, indemnizatie de deces – 1.500 de lei;

–         Dynamic – pret 67,50 lei, suma asigurata – 6.000 lei, spitalizare – 1.200 lei, indemnizatie de deces – 2.000 de lei;

–         Adrenaline – pret 82,50 lei, suma asigurata – 8.000 lei, spitalizare – 1.600 lei, indemnizatie de deces – 2.500 de lei;

Polite pentru snowboard, sanie, patrinaj

Cursele de snowmobil se pot incheia brusc

In grupa a doua a sporturilor de iarna se incheie polite pentru snowboard si sarituri cu snowboard.  Politele costa  in acest caz  la Active -59,50 lei, la Dynamic – 76,50 lei, iar la Adrenaline – 93,50 lei, toate pe durata unei saptamani. Sumele asigurate, costurile cu spitalizarea si indemnizatiile de deces sunt identice cu cele de la grupa 1.  In grupa a treia se incheie asigurari pentru schi, snowboard, sanie, snowmobil si patinaj.  In cazul asigurarilor incheiate pe o saptamana, polita Active va costa –  66,50 lei, Dynamic – 85,50 lei , iar Adrenaline104,50 lei. Si in acest caz, sumele asigurate, costurile cu spitalizarea si indemnizatiile de deces sunt identice cu cele de la grupa 1. Politele includ asistenta medicala privata, ambulatorie, oftalmologica si stomatologica.

author avatar
Arpad Dobre
788 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger