AcasăNewsAsigurarea de viata – costuri si beneficii

Asigurarea de viata – costuri si beneficii

Puteti alege impreuna cu brokerii asigurarea care vi se potriveste

Asigurarea de viata poate oferi siguranta financiara familiei si chiar dumneavoastra. Costul variaza in functie de varsta, venituri si necesitati.

Puteti alege impreuna cu brokerii asigurarea care vi se potriveste

O asigurare de viata se incheie pentru persoane cu varste intre 15 si 65 de ani si acopera,  de regula, riscul de deces, dar si pe cel de invaliditate temporara sau permanenta in urma unor accidente sau boli.

Acte si costuri

Pentru incheierea unei asigurari de viata sunt necesare: actul de identitate, cererea de asigurare, formularul de analiza al necesitatilor, dovada platii primei de asigurare si, de la caz la caz, diverse adeverinte medicale.  Costurile difera de la o firma la alta, in functie de necesitatile si veniturile asiguratului, de starea civila, de numarul de copii, de suma dorita ca venit lunar la pensie etc.  Ca pret, cele mai accesibile asigurari de viata (practic, de deces) incep de la circa 600 de lei pe an, iar alte polite, mai complexe (cu o componenta de asigurare de sanatate, de invaliditate, de economisire etc.) costa de la 90-140 de lei pe luna. Avand in vedere marea varietate de asigurari de viata, pretul final il puteti stabili de comun acord cu asiguratorul, in functie de banii pe care sunteti dispusi sa-i alocati anual pentru aceasta ”plasa de siguranta”, benefica atat familiei, cat si dumneavoastra.

author avatar
Arpad Dobre
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger