AcasăNewsAsigurarea de calatorie, un sprijin financiar la nevoie

Asigurarea de calatorie, un sprijin financiar la nevoie

Asigurarea de calatorie va despagubeste si in cazul anularii zborurilor

Se apropie sarbatorile si, cu toata criza, multi romani pleaca in strainatate de Craciun sau Revelion. Asigurarea de calatorie poate fi de mare folos in cazul unor evenimente nedorite.

Asigurarea de calatorie va despagubeste si in cazul anularii zborurilor

Asigurarea de calatorie acopera, in principal, riscul deteriorarii sau pierderii bagajelor si a cheltuielilor medicale (tratament, transport, interventie chirugicala de urgenta, spitalizare, transfer la o clinica de specialitate etc.) sau de repatriere in caz de deces, in timpul sederii in strainatate si pe perioada valabilitatii politei. De asemenea, asigurarea de calatorie acopera si raspunderea fata de terti (deteriorarea unor bunuri, accidentarea unor persoane etc), precum si despagubirile in cazul anularii zborurilor etc. Perioada minima de asigurare este de doua zile, iar cea maxima, de 365 de zile. Asiguratorul va va despagubi cu incepere de la data incheierii politei, dar nu inainte de trecerea frontierei Romaniei.

Costuri

Polita de asigurare difera ca valoare si continut de la o firma la alta, fiind si in functie de necesitatile asiguratului. De exemplu, daca aveti varsta sub 60 de ani si calatoriti in oricare dintre statele din afara Romaniei, timp de o saptamana, asigurarea va costa 22 de lei si va acoperi cheltuieli de pana la 50.000 de dolari.

author avatar
Arpad Dobre
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger