AcasăNewsAsigurare cu Valoare: Misiunea Canotca

Asigurare cu Valoare: Misiunea Canotca

Se spune ca fiecare dintre noi vine pe aceasta lume cu o misiune. Cei mai norocosi isi descopera din timp aceasta misiune si fac tot posibilul sa o indeplineasca. Cel mai la indemana exemplu este cel al unui om pe care il cunoaste si il iubeste o tara intreaga. Misiunea lui este aceea de a da Deltei Dunarii locul pe care il merita pe harta turismului romanesc – regina ecoturismului. Speranta exista, iar campania Asigurare cu Valoare initiata de OMNIASIG Vienna Insurance Group sprijina acest efort. Oricine incheie o polita de asigurare OMNIASIG pana pe 5 august 2015 va contribui la dezvoltarea Deltei Dunarii si a oamenilor ei.

La inceput, Ivan era doar un tanar ambitios dintr-un capat de tara comunista. A cucerit o lume intreaga cu talentul si determinarea care l-au facut un mare sportiv. S-a luptat cu el, cu vremurile, cu valurile, cu pagaia rupta, cu ceilalti concurenti si a castigat. Numele lui a devenit legenda, puterea si determinarea lui au devenit surse de inspiratie, iar Delta a inceput sa aiba un ambasador. A fost nevoie de un om care sa se dedice visului sau de a vasli mai repede decat vantul si care sa devina celebru prin propriile puteri, ca Delta sa castige inca o voce care sa ii strige numele.

Bicicleta apelor

Canotca este o inventie. O minunatie care s-a nascut din nevoia de a pastra Delta curata. „Este un proiect pentru promovarea turismului lent, ecologic in Delta Dunarii, un proiect prin care sprijinim barca cu vasle, o noua bicicleta a apelor. Cu ea te poti plimba ori de cate ori vrei sa te relaxezi pentru ca vaslitul este simplu, placut si nu afecteaza natura”, spune Teodor Frolu, partenerul lui Ivan Patzaichin in cadrul proiectului „Rowmania”. Canotca este o combinatie dintre canoe si lotca, un produs romanesc menit sa dea de munca localnicilor si sa faca placere turistilor.

Dupa mai bine de trei ani de la lansarea proiectului, s-au construit peste 30 de canotci in atelierul Rowmania de marangozerie de la Tulcea.

„Simt ca este de datoria mea sa protejez si sa promovez locul in care m-am nascut, unde m-am pregatit, unde m-am construit ca om. Stiu ca depinde de mine sa inventez tot timpul lucruri noi si sa ii gasesc pe cei care cred in demersul meu, pentru ca proiectul meu are nevoie de sustinere. Important este ca lucrurile se indreapta, tinerii vin in Delta si experimenteaza traiul nostru simplu, pescaresc, turistii strainii sunt din ce in ce mai multi, iar organizatiile de mediu vorbesc frumos despre Delta noastra”, a declarat Ivan Patzaichin.

Misiunea lui Ivan Patzaichin este sa vasleasca. Sa vasleasca pentru Delta si oamenii ei.  Ivan Patzaichin s-a folosit de succesul lui personal pentru a mentine in viata locul in care s-a nascut. Acum ne indeamna sa urcam in barca lui, ca impreuna cu el si Asociatia ”Ivan Patzaichin – Mila 23” sa ne unim fortele pentru pastrarea si conservarea Deltei Dunarii.

OMNIASIG s-a alaturat acestui demers si a lansat, in parteneriat cu Asociatia lui Ivan Patzaichin – Mila23, campania ”Asigurare cu Valoare”. Un procent din valoarea tuturor politelor incheiate pana pe 5 august va ajuta la implementarea unor proiecte de ocrotire si promovare a Deltei Dunarii. Fiecare polita de asigurare OMNIASIG conteaza pentru Delta si pentru oamenii ei. Incheie si tu o asigurare la OMNIASIG si vino in barca lui Ivan Patzaichin!

author avatar
National
629 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger