AcasăNewsAsfaltatorul Theodor Berna, judecat pentru o gaura de 100 milioane euro

Asfaltatorul Theodor Berna, judecat pentru o gaura de 100 milioane euro

Omul de afaceri Theodor Berna a fost arestat preventiv in 19 august

Proprietarul Tehnologica Radion, Theodor Berna, a fost trimis in judecata alaturi de alte sase persoane pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in dosarul cu un prejudiciu de peste 100 milioane de euro.

Omul de afaceri Theodor Berna a fost arestat preventiv in 19 august

Procurorii au finalizat cercetarile in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care a fost arestat preventiv Theodor Berna.

Sechestru pe bunuri

In acest dosar, anchetatorii au dispus trimiterea in judecata a lui Theodor Berna, aflat in stare de arest preventiv, si a inculpatilor Mirela Fodor, Ana Rotundu, Valentin Rarinca, Coca Tanase, Viorel Mirica si Ervin-Silviu Lupu, cercetati sub control judiciar. In acelasi dosar au fost trimise in judecata mai multe firme controlate de Theodor Berna, printre care si Thenologica Radion. Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat din comiterea infractiunii de evaziune fiscala este de 111.007.553 lei, iar din savarsirea infractiunii de spalare de bani, de 395.785.691 lei, precizeaza procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti. In acest dosar, pentru recuperarea prejudiciului, procurorii au pus sechestru asigurator pe bunurile lui Theodor Berna si a firmelor Tehnologica Radion SRL si Teloxim Con SRL. Dosarul va fi judecat la Tribunalul Prahova.

author avatar
Nicole Ionescu
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger