AcasăAsculta un duet inedit: Christina Aguilera s-a ridicat de la masa juriului...

Asculta un duet inedit: Christina Aguilera s-a ridicat de la masa juriului si a cantat alaturi de o concurenta de la „The Voice”- VIDEO

(foto: captura youtube)

Impresionata de prestatia scenica a uneia dintre concurentele de la show-ul „The Voice”, Christina Aguilera s-a ridicat de la masa juriului, a luat un microfon si a cantat alaturi de tanara Sera Hill refrenul piesei „I’m Going Down”.

(foto: captura youtube)

Visul multor tineri aspiranti la o cariera in muzica de a canta alaturi de Christina Aguilera s-a transformat in realitate pentru tanara Sera Hill, o participanta la emisiunea-concurs „The Voice/Vocea Americii”. Incantata de momentul sau de pe scena, Aguilera a declarat ca la un moment dat, in timp ce o asculta pe Sera, a simtit nevoia sa ia un microfon si sa urce pe scena pentru a canta alaturi de ea. Lucru pe care solista l-a si facut, la insistentele tinerei, uimita de sansa nesperata de a  realiza un duet cu celebra Christina Aguilera.

„Iti multumesc pentru ca realmente asteptam pencineva sa apara si sa ma incante asa cum ai facut-o tu”, i-a spus Christina Aguilera concurentei, inainte de a parasi scaunul de jurat pentru a interpreta alaturi de ea cateva acorduri.

Vocile celor doua cantarete s-au completat perfect pe refrenul piesei „I’m Going Down”. Intregistrarea duetului Christina AguileraSera Hill poate fi ascultata mai jos.

[youtube]a0Aa_GYQIEY[/youtube]

552 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui ca asa zisii cintareti de pe la noi ,sa ia aminte,sa nu mai faca plibec scuzindu-se in direct ca nu si-au antrenat vocea ,pentru o cintare neprevazuta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger