AcasăNewsAsasinul de la coafor era agent "Doi s’ un sfert"!

Asasinul de la coafor era agent „Doi s’ un sfert”!

Amanuntele despre masacrul de la salonul de coafura de langa restaurantul „Perla” se succed cu repeziciune. Apar astfel la iveala dedesubturi terifiante ale conjuncturii care a dus la acest carnagiu fara precedent in Romania, anchetele se tin lant la toate nivelurile, iar criminalul joaca la audieri cartea nebuniei temporare.

Gheorghe Vladan a declarat ca este depresiv si nu-si aduce aminte ce a facut

Insa  pasivitatea tematoare a politistilor in legatura cu agresiunile si amenintarile repetate ale lui Gheorghe Vladan fata de familie si vecini, ca si faptul ca el detinea legal o arma cu glont pe care nu o au multi dintre cei care lucreaza in structuri operative se poate explica prin informatiile bomba intrate in posesia noastra.

Bogdan, fiul sotilor Vladan este vicepresedintele Organizatiei de Tineret a PNL sectorul 2

Astfel, soferul angajat al Policlinicii Ministerului de Interne ar fi lucrat, de cativa ani, si pentru serviciul secret  DGIPI!

„Cum sa moara?”

La perchezitia casei din strada Olimpului au fost gasite 50 de cartuse

Ancheta a stabilit pana acum ca asasinul a venit cu cateva ore mai devreme la coafor, si-a amenintat din nou sotia ca o impusca daca nu retrage actiunea de divort care trebuia sa se judece astazi, a consumat bauturi alcoolice, dupa care s-a intors, a intrat in salon si a inceput sa traga cu pistolul Glock, care avea 19 cartuse. Primele trei gloante au nimerit-o pe casierita, apoi a executat-o cu un singur foc, de la un metru, pe sotie si i-a luat la tinta pe clientii prezenti. Anchetele declansate de chestorul Liviu Popa au mai dezvaluit ca Felicia Vladan depusese plangere la sectia 14 Politie despre amenintarile sotului din urma cu patru zile, care i-a spus ca o va impusca in cap, reclamatie solutionata … prin decesul reclamantei. Gheorghe Vladan, care s-a predat dupa comiterea masacrului soldat in total cu opt victime, a declarat la audieri ca el ia medicamente antidepresive, a baut si alcool si nu isi mai aduce aminte absolut nimic, intreband chiar de cateva ori, cand i s-a comunicat decesul sotiei : „ Cum sa moara?”. In urma cu o luna el fusese internat la Ana Aslan, era sub tratament pentru depresie,  iar mama lui se interneaza an de an, din 1998  incoace, la Spitalul de Psihiatrie din Poroschia.

I se spunea „Colonelul”

Multi cunoscatori ai sistemului stiu foarte bine ca soferii „civili” de la structuri banale ale Ministerului de  Interne, ca Directia Medicala,  cea de logistica sau administrativa sunt ofiteri infiltrati de catre DGIPI. Sursele noastre sustin ca si in cazul lui Gheorghe Vladan, care impunea prin aspectul sau fizic impozant si prin faptul ca  a lucrat ca sofer pentru inalti demnitari, inclusiv secretari de stat de la Interne, slujba de brancardier pe o ambulanta a Policlinicii MAI nu era decat o acoperire. Mai mult, chiar autorul asasinatelor de la coafor nu s-ar fi sfiit sa se  prezinte drept ofiter al „Doi s’ un sfert”, porecla sa printre ceilalti fiind chiar cea de „Colonelul”.

Gabriela Cristea, prietena cu victima

Gabriela Cristea este prietena cu unul dintre cei impuscati

Gabriela Cristea este prietena cu unul dintre barbatii impuscati in coafor. „Era ingrozit, a avut noroc ca s-a intors cu scaunul. Criminalul a vrut sa-l impuste in cap. De ce trebuie sa plateasca oameni nevinovati pentru nebunia unuia cu permis de port-arma?”, a comentat vedeta in timpul emisiunii sale.

Amicul Gabrielei Cristea a fost ranit la rotula

Gabi Cristea a aflat de la sotul ei ca un apropiat al lor era in salonul de frumusete cand Gheorghe Vladan a deschis focul. Ranit la genunchi, prietenul cuplului a fost operat de urgenta.

author avatar
Catalin Tache
2.006 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu era de la „Doi s’ un sfert” , era agent CIA, KGB si Mossad si crimele savarsite in coafor fac parte din conspiratia mondiala a masonilor si a evreilor khazari de a conduce lumea! Hai bai Catalin, ai mai dat gherle dar acum chiar n-ai alt subiect incendiar? De fapt criminalul era jandarm , ca acum vreo cateva luni imi amintesc ca ai scris ca „Doi s’ un sfert” trece in subordinea Jandarmeriei!

  2. La modul cum manuia arma si mai ales ca era arma cu glont, ridica ceva suspiciuni. Daca era ofiter, asta se va afla repede, nu cred ca scapa de dezvaluiri. Ca era sau nu era ceva, nu mai conteaza prea mult acum, fapta e grava si clar sistemul e bolnav.

  3. Ministerul de Interne este, probabil, cea mai coruptă și prost condusă instituție a statului. S-au dat afară profesioniști de mare valoare, fie trecuți forțat în rezervă, fie disponibilizați, fie momiți cu salarii compensatorii, fie azvârliți peste gard în urma unor ”testări profesionale” de toată jena. S-au adus, în schimb, toate rudele și prietenii de șpriț ai celor rămași, pe șpăgile corespunzătoare, la care s-au adăugat obligațiile politice ale miniștrilor, secretarilor de stat și ale șefilor de direcții și șefilor de inspectorate, până la nivel de șef de secție. Chiar dumneavoastră ați scris, domnule Tache, cum un șef de la DGPI a ajuns pe funcție la pomana porcului. Vlădan a fost angajat în minister pe vremea ministrului Cristian David, de aici trebuie răscolite lucrurile. Iar spectacolul oferit de noul ministru, Berca, prin demiterea șefului Poliției Capitalei, de parcă din vina lui s-a produs nenorocirea de la coafor, arată cât de priceput este. Poate numai în momentul în care politicul o să-și ia labele de pe poliție situația se va ameliora. Toată lumea vede și știe asta, dar numai câțiva au curajul să vorbească, și numai în șoaptă, pe la colțuri.

    • Idem! Oamenii cinstiți, muncitori și corecți nu își găsesc locul în sistem. Doar PCR-ul! Trăiască PCR-ul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger