AcasăNewsAsasinat? Igor Turcan a murit in urma exploziei de la Chisinau!

Asasinat? Igor Turcan a murit in urma exploziei de la Chisinau!

Igor-Turcan- presedintele-Federatiei-de-Tenis-din-Republica-Moldova-a-murit-masina-explozie-chisinau-inmatriculata-rusiaAsasinat? Igor Turcan a murit in urma exploziei de la Chisinau!

Igor Turcan, presedintele Federatiei de Tenis din Republica Moldova, este singura victima a exploziei masinii din fata Ambasadei Chinei de la Chisinau. El a murit in urma unui stop cardiac. Turcan a fost seful de campanie al candidatului independent la Primaria Chisinaului Mihai Godea, fost lider al factiunii parlamentare PLDM.

Igor-Turcan- presedintele-Federatiei-de-Tenis-din-Republica-Moldova-a-murit-masina-explozie-chisinau-inmatriculata-rusia
Asasinat? Igor Turcan a murit in urma exploziei de la Chisinau!

„Foarte straniu ca aceasta masina nu a explodat pana acum. Nu putem interpreta altfel decat ca a fost o tentativa de omor”, a spus vicepresedintelui Federatiei de Tenis, Marina Tauber.

De mentionat ca Igor Turcan avea conflicte cu fosta conducere a Federatiei de Tenis din Republica Moldova si se afla in proces de judecata pana in prezent, scrie jurnal.md.

masina-explozie-chisinau-igor-turcan-murit-tenis-foto-jurnal.md
Masina care a explodat era parcata langa Federatia de Tenis din Republica Moldova

Masina este parcata langa Federatia de Tenis si, din informatiile care au fost anuntate, este parcata de doua zile. Nu este exclus ca ar fi un atac terorist, o reglare de conturi. Si asta este cel mai grav lucru. Vedem un atac asupra presedintelui Federatiei de Tenis in plin centrul orasului, lucru care nu a mai avut loc in Chisinau. Ancheta o sa stabileasca cine, cum si unde”, a declarat primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca.

Agentia Reuters anuntase initial ca trei oameni au murit in urma exploziei masinii cu numere rusesti.

888 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger