AcasăNewsAsaltul SUV la BMW!

Asaltul SUV la BMW!

„Cu 40 de modele, noi sau revizuite, comercializate in 2017 si 2018, BMW incepe cea mai mare ofensiva din intreaga sa istorie. Noi am fost intotdeauna o companie ambitioasa si va promit ca vom ramane asa”, a spus patronul Harald Kruger, la conferinta de presa anuala de la Munchen, pe tema rezultatelor financiare si strategiilor de viitor ale BMW Group.

In acesti doi ani BMW pregateste nu mai putin de 14 noutati, avand drept tinta segmentul SUV, un trend care a  acaparat agresiv piata auto. Vor fi lansate noul X3(2017), X2(2018) si marele X7(2018), plus alte 11 modele noi sau restilizate: seriile 2, 3, 6, i3, noul M6, noile Rolls-Royce Phantom si Cullinan, dar si Mini electric.

 “Credem ca prin X2, care va fi lansat la inceput de 2018, putem atrage un public diferit decat pana acum si clienti mai tineri. Avem multa incredere in aceasta masina, mai ales ca gama noastra X se bucura de succes(…)La varful gamei X va fi X7, sunt multe tari si regiuni din lume unde clientii cer o masina precum X7”, a explicat Kruger. BMW va extinde uzina sa din Spartanburg, SUA, datorita cererii mari pentru modelele SUV si nu numai: luna aceasta bossul firmei bavareze s-a intalnit cu… Donald Trump, o intrevedere care „a fost un succes”, mai ales dupa declaratiile belicoase ale presedintelui american despre viitoarea uzina BMW din Mexic- un subiect care nu va afecta socotelile companiei. La Spartanburg vor fi produse  450.000 de SUV-uri pe an, dintre care aproximativ trei sferturi vor lua calea exportului.

Franta: Fiat Chrysler intra in Dieselgate

Dupa ce Opel a scapat, Fiat Chrysler se alatura producatorilor francezi Peugeot-Citroen(PSA) si Renault, banuti de trucarea testelor de emisii.

Directoratul General pentru Competitie, Consumatori si Controlul Fraudei (DGCCRF) a deschis o investigatie impotriva companiei, pentru inselarea testelor de poluare. Principalele modele vizate sunt Fiat 500 X si Jeep Cherokee, a dezvaluit o sursa agentiei Reuters, chiar daca autoritatile franceze nu au comunicat oficial date despre inceperea anchetei. “Pot confirma ca a fost deschisa o investigatie judiciara pentru inselaciune in forma agravanta”, a fost citata sursa de catre Reuters.

author avatar
Bogdan Borcea
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger