AcasăNewsAsalt in avion: pasagera, abuzata sexual de o femeie

Asalt in avion: pasagera, abuzata sexual de o femeie

Pentru gestul ei, McKinney a ajuns dupa gratii

Poate parea dulce si inocenta, insa aceasta tanara din Portland, care a urcat la bordul unui avion Alaska Airlines, plecat din Vegas, a aterizat dupa gratii dupa ce a molestat un alt pasager de sex feminin in timpul zborului.

Pentru gestul ei, McKinney a ajuns dupa gratii

Politistii sustin ca Heidi McKinney (26 de ani) a atins sanii si organele genitale ale unei femei, fara consimtamantul acesteia. Imediat dupa sosirea la Portland, ea a fost acuzata de abuz sexual de gradul trei si plasata dupa gratii. Nu e clar daca alcoolul a generat gestul uluitor al tinerei, cert e ca anterior Heidi a mai fost retinuta pentru conducere sub influenta alcoolului si posesie de alcool, minora fiind.

Dupa 10 ani, all iPhones

Toate modelele Apple iPhone din 2007 incoace

Cu cateva luni inainte ca Apple sa aniverseze 10 ani de la lansarea primului smartphone inteligent, specialistii au facut o trecere in revista a performantelor tuturor dispozitivelor aparute pana acum.  In mare, device-urile care au succedat iPhone 2G au demonstrat ca sunt mai inteligente decat precedesoarele lor, poate cu exceptia lui iPhone 4S, cel mai criticat. La testul de viteza, noul iPhone SE e cel mai bun, urmat de 6s Plus si 6s. Apoi se plaseaza iPhone 6  si iPhone 6 Plus. In mod surprinzator, iPhone 2G a fost al 7-lea, iar iPhone 4S, asa cum spuneam, ultimul.

[youtube]Xao2lK13t78[/youtube]

author avatar
Mihai Koblenko
862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger