Cauta

Asa arata dintele unui rechin preistoric

Un dinte de rechin de marimea unei palme de adult, care a apartinut unui rechin gigant antic cunoscut sub denumirea de Megalodonul, a fost gasit pe o plaja din Carolina de Nord.

Dintele fosilizat a fost gasit pe plaja Topsail in Carolina de Nord si este considerat a fi al unui rechin gigant antic, ce a trait in era Cenozoic. Potrivit cercetatorilor, rechinul preistoric a trait in oceane acum 15 milioane de ani. Prin compararea cu cel mai mare rechin din ziua de astazi, dintele Megalodonului este de aproximativ trei ori mai mare. Noile metode moderne de cercetare demonstreaza ca Megalodonul masura 18-20 metri lungime si atingea uluitoarea greutate de 70 de tone-100 de tone.

O vizita la mormantul lui Karl Marx costa 5,5 euro

”Proletari din toate tarile, uniti-va”, scrie pe mormantul lui Marx, aflat intr-un cimitir din cartierul Highgate din Londra. Insa, proletar sau nu, cine vrea sa viziteze piatra funerara a unuia din parintii socialismului trebuie sa scoata din buzunar 5,5 euro, potrivit Wall Street Journal. ”Mort pentru capitalism?”, se intreaba publicatia americana asupra acestei ironii a sortii, avand in vedere activitatea filosofului german. Pentru asociatia care administreaza cimitirul, taxa nu este un act capitalist sau anti-marxist, banii ajungand in fondurile de intretinere.

Print saudit, prins cu doua tone de droguri

Un print din Arabia Saudita a fost retinut de autoritatile libaneze, dupa ce a incercat sa transporte ilegal doua tone de droguri, respectiv amfetamine, cu avionul sau privat. Aceasta este cea mai mare captura de droguri din istoria tarii. Potrivit unui raport publicat in 2014, al ONU, privind activitatea infractionala si traficul de droguri, piata amfetaminei era in crestere in Orientul Mijlociu, 55% din totalul capturilor de amfetamina inregistrandu-se in Arabia Saudita, Iordania si Siria.

Un fan al seriei ”The Walking Dead” si-a ucis un prieten pe care il credea zombie

Un american din New Mexico , fan al serialului ”The Walking Dead”, si-a omorat  un prieten crezand ca acesta este pe cale ”sa devina un zombie”, a informat, luni, politia din orasul  Prewitt, informeaza AFP. Damon Perry (23 de ani) a utilizat un cutit de bucatarie, o chitara electrica si un cuptor cu microunde pentru a-si lovi prietenul pana cand acesta a decedat. Prewitt a agresat si alti locatari din imobilul unde a avut loc crima. El a declarat ulterior ca bause mult si a vizionat multe episoade ”The Walking Dead”, unul dupa altul.

Ultimele stiri

  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Exit mobile version