AcasăNewsAruncat prin parbrizul masinii. Un tanar din Bistrita a ajuns de urgenta...

Aruncat prin parbrizul masinii. Un tanar din Bistrita a ajuns de urgenta la spital

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Accident cu urmari grave pentru un tanar din Bistrita. Masina in care se afla s-a rasturnat pe sosea, iar conducatorul auto a fost proiectat prin parbriz, direct pe sosea.

Barbatul in varsta de 22 de ani a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a rasturnat. Impactul a fost deosebit de violent, iar soferul a fost pur si simplu aruncat de pe scaunul soferului, prin parbriz, pe drum. Conform bistriteanul.ro, accidentul s-a produs duminica dupa-amiaza, in localitatea Piatra Fantanele.

Martorii au fost cei care au sunat la Ambulanta, iar medicii care au ajuns la locul incidentului i-au acordat primele ingrijiri conducatorului auto, inainte de a-l transporta de urgenta la spital. Din primele informatii, tanarul are mai multe leziuni, urmand ca specialistii sa il supuna unor investigatii. Se pare ca soferul era singur in masina in momentul in care bolidul s-a rasturnat.

Pentru moment nu sunt cunoscute cauzele care au dus la producerea accidentului. La locul impactului s-a deplasat si un echipaj de politie, urmand ca oamenii legii sa faca masuratori si sa stea de vorba cu martorii, pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger