AcasăNewsArtistii si admiratorii ii aduc un ultim omagiu Stelei Popescu

Artistii si admiratorii ii aduc un ultim omagiu Stelei Popescu

O liniste grea macina zidurile Teatrului de Revista, de cateva zeci de ore, de cad s-a stins Stela Popescu, una dintre vedetele de la „Constantin Tanase”.

Stela Popescu a ramas pe intreg parcursul zilei de sambata la teatrul pe care l-a iubit, urmand ca duminica sa fie condusa pe ultimul drum, la Cimitirul Cernica

Foarte multa tristete, lacrimi si amintiri cu Stela Popescu – momente rememorate atat de colegii de breasla, artistii din lumea teatrului si a muzicii, cat si de romanii care au apreciat-o si respectat-o pe Doamna Teatrului de Revista, cum este supranumita actrita plecata fulgerator din aceasta lume. Si foarte multe flori aduse la Teatrul de Revista, de aceasta data nu la finalul unui spectacol, cum se intamplase pana de curand, ci in memoria regretatei artiste.

Artistii si admiratorii au continuat sa vina la „Constantin Tanase” si pe parcursul zilei de sambata, la fel cum s-a intamplat si deunazi, cand sicriul Stelei Popescu a fost depus in foaierul institutiei culturale aflate pe Clea Victoriei. Sambata s-au recules la capataiul actritei, printre altii, Ion Dichiseanu, Stela Enache, Felicia Filip si sotul sau, Manuela Harabor, Aneta Stan si Daniela Gyorfi.

Desi in prima faza se stia ca sambata urma ca Stela Popescu sa fie dusa la capela Cimitirului Cernica, s-a luat decizia ca actrita sa ramana la teatru pana duminica dimineata.

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger