AcasăNewsArtiștii din heavy-rotation se adună la #BrezoiulLumii

Artiștii din heavy-rotation se adună la #BrezoiulLumii

Artiștii din heavy-rotation se adună la #BrezoiulLumii

Pentru al patrulea weekend consecutiv #BrezoiulLumii devine o oază de muzică și energie bună.

TopPick Festival își deschide porțile începând de astăzi, 8 iulie. Pentru un weekend întreg participanții la festival se vor bucura de o atmosferă incendiară alături de artiști precum The Motans, Alex Calancea și Lupii, EMAA, Holy Molly, Delia, 3 Sud Est, White Mahala, Mark Stam, Carla’s Dreams, Andia, Dara și Olivia Addams.

Pe lângă concerte, iubitorii de munte și aer curat se pot bucura și de plimbări ghidate în natură, meșteșuguri, ateliere de muzică, yoga, plajă, baie în râu și spațiu de joacă pentru copii.

Prețul biletelor:

Abonament: 370,83 lei

Bilet 8 iulie: 158,93 lei

Bilet 9 iulie: 158,93 lei

Bilet 10 iulie: 158,93 lei

Campare/persoană: 42,38 lei (camparea este valabilă pe toată durata festivalului)

Având viziunea că muzica poate juca un rol crucial ȋn dezvoltarea economico-socială, am realizat re-branding-ul localității Brezoi ca destinație muzical-culturală. 

Acum, prin intermediul proiectului nostru de suflet, Open Air Blues Festival Brezoi, structurăm un exemplu de bună practică ce poate ajuta alte localități ȋn nevoie de rebranding să deblocheze acest potențial.” au declarat organizatorii.

Primul eveniment al verii a avut loc în weekendul 17-19 iunie  – Baricada Folk. Pe scena acestui festival au urcat nume precum Ducu Bertzi, Emeric Imre, Mircea Baniciu, Marius Matache și mulți alții.

Vara a continuat cu cel de-al doilea weekend de muzică la #BrezoiulLumii, anume Bikers for Humanity – 24-26 iunie. Dintre trupele care au urcat pe scenă amintim: Trooper, Bucovina, Phoenix, Timpuri Noi și mulți alții. Pe scena acestui festival, trupa Cargo a cântat în premieră absolută o melodie nouă numită „Cruce-n destin“.

Weekend-ul 1-3 iulie a fost unul dedicat mișcării, mâncărurilor delicioase și distracției la Lets Meat Festival. Atmosfera a fost susținută de trupe precum Bosquito, Fără Zahăr, Antract, Țapinarii și mulți alții.

Calendarul evenimentelor ce urmează de la #BrezoiulLumii:

Open Air Blues Festival Brezoi 19-24 iulie

Șaraimanic World Festival 29-31 iulie

Electric Nights Brezoi 12-14 august

Mentor Rock Gathering 26-28 augu

author avatar
National
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger