AcasăNewsArsinel si-a colindat medicii la plecarea din spital

Arsinel si-a colindat medicii la plecarea din spital

Actorul a fost externat din Spitalul Universitar: „Am fost salvat de o echipa de medici care munceste de dimineata pana noaptea tarziu”

Alexandru Arsinel a fost externat ieri din Spitalul Universitar Bucuresti, dupa interventia suferita pentru implantarea unui stent. „Am fost salvat de o echipa de medici care munceste de dimineata pana noaptea tarziu”, a marturisit actorul, multumind  directorului Spitalului Universitar, medicilor si pacientilor care au fost langa el.  

Actorul a fost externat din Spitalul Universitar Am fost salvat de o echipa de medici care munceste de dimineata pana noaptea tarziu

Alexandru Arsinel a mai spus ca ar fi trebuit sa revina duminica seara la teatru, pentru un recital de colinde, dar medicii nu i-au permis sa iasa din spital. Asa ca a profitat de conferinta de presa si a fredonat o parte din colindul “international”, adaptare dupa “Silent Night”, mentionand ca a avut bucuria ca Puiu Maximilian, sotul Stelei Popescu, sa ii faca versurile si in limba romana. In urma cu o saptamana, Arsinel a suferit o interventie pentru implantarea unui stent pe artera coronara, „pentru ca avea o stenoza de 70%”, a explicat atunci Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta. Actorul are 78 de ani, a suferit mai multe interventii la coloana iar in urma cu patru ani a fost supus unui transplant de rinichi.

author avatar
Bogdan Borcea
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger