AcasăNewsArpad Paszkany, audiat la DNA

Arpad Paszkany, audiat la DNA

Afaceristul Arpad Paszkany, fostul proprietar al echipei de fotbal CFR Cluj, este audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie – Biroul Teritorial Cluj.

Paszkany a fost citat ca martor, iar procurorii DNA nu au dorit sa ofere informatii in legatura cu dosarul in care este implicat ca afaceristul.

Totusi, actualdecluj.ro sustine ca exista posibilitatea ca Paszkany sa fie audiat intr-un dosar ce vizeaza vanzarea unui teren din Constanta. In acelasi dosar a fost audiat si afaceristul Florin Ciorca.

Acesta a recunoscut ca a fost intrebat de procurorii DNA in legatura cu vanzarea unui teren din Constanta, in 2007. Ciorca a afirmat ca stia despre afacerea respectiva, dar ca nu a fost implicat in ea.

Florin Ciorca a fost reprezentantul Polus Real Estate in afacerea care avea ca obiectiv final construirea celui mai mare cartier rezidential din Cluj. De asemenea, a fost directorul Polus Center, complex comercial detinut de Arpad Paszkany, si probabil de aici legatura facuta de procurorii DNA intre cei doi.

De precizat ca Arpad Paszkany mai este implicat intr-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, iar despre fostul patron al echipei de fotbal CFR Cluj s-a spus ca vrea sa-si lichideze toate afacerile avute in Romania de teama ca ar putea ajunge pe mainile procurorilor DNA.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger