AcasăNewsAroganta Melaniei: sacou de 51.000 de dolari in Sicilia

Aroganta Melaniei: sacou de 51.000 de dolari in Sicilia

Potrivit unora, un articol vestimentar prea incarcat pentru o Prima Doamna. Dar n-are a face. Cu umerii acoperiti de o creatia Dolce & Gabbana, doamna Trump a facut senzatie la Taormina, in timp ce Donald era ocupat cu summit-ul G 7.

In timp ce se plimba, alaturi de alte Prime Doamne, in jurul palatului Chierici din Catania, in inima Siciliei, ”First Lady” a stralucit mai ceva ca soarele Italiei. Si inca si in premiera. Sacoul, denumit ”3D Flower”, face parte din colectia  pret-a-porter pentru toamna ce va veni, al celebrei case de moda italiene. Deci nu este inca disponibila in magazine iar doritoarele care vor sa aiba in garderoba un asemenea articol vestimentar si vor sa-l comande deja pe internet trebuit mai intai sa lase un avans de 25.750 dolari (aproximativ 23.000 euro). Cu o zi in urma, in timp ce se afla la Bruxelles, Melania a purtat in picioare pantofi tot de la Dolce&Gabbana, al caror pret este de 1995 de dolari. In ceea ce-l priveste pe Donald Trump, care nu a ajuns la summit-ul G7 de sambata la un consens privind acordul climatic de la Paris, surse din anturajul prezidential au declarat ca SUA s-ar putea retrage din acest tratat, estimandu-se ca ar putea ”frana” economia americana.

Ginerica, in ancheta FBI

Presa americana continua dezvaluirile cu privire la legaturile intre Rusia si Donald Trump, de data aceasta via propriului consilier la Casa Alba si ginere, Jared Kushner. Acesta din urma a cerut, in timpul unei reuniuni la Trump Tower (care a avut loc la inceputul lunii decembrie) sa fie stabilit un canal secret de comunicare direct cu Kremlinul, ocolind astfel caile de comunicatii oficiale. O solicitate care a avut loc in timpul perioadei de tranzitie, chiar inainte ca Donald Trump sa-si preia oficial functiile. Serviciile de informatii americane au de mult convingerea ca au existat ineractiuni intre anturajul lui Trump si cadre de la Moscova. Dupa cum a afirmat, saptamana trecuta, in fata Congresului, fostul director al CIA, John Brennan. Ramane de stabilit daca ele au avit loc in timpul campaniei prezidentiale din SUA. In acest sens, actuala ancheta a FBI, condusa de procurorul Robert Mueller, ar trebui sa faca lumina despre o posibila ”coordonare” Washington-Moscova.

Hillary a dat-o pe chardonnay

Cea careia Trump i-a spulberat visul de a deveni Prima Foamna, a marturisit in acest weekend, in cadrul unei conferinte la Wellesley College (Boston), cum si ce a ajutat-o sa treaca peste un asemenea esec. ”Ati auzit fara indoiala ca lucrurile nu s-au petrecut asa cum am prevazut”, a comentat Hillary la ceremonia decernarii diplomelor absolventelor acestui colegiu pe care si ea l-a terminat in 1969. ”Dar stiti ceva? Fac foarte bine. Am petrecut mult timp cu familia, in special cu minunatii mei nepoti. Am facut lungi plimbari prin padure, ordine prin dulapuri. Si , ca sa nu mint, si vinul chardonnay m-a ajutat”, a marturisit doamna Clinton. Nu este prima data cand Hillary evoca acest vin alb, originar din Bourgogne (Franta) dar care este cultivat de numeroase tari din lume. Cel mai important, a adus vorba inapoi Hillari, este ”sa-ti amintesti cine esti, de unde vii si in ce crezi. Aceasta este bogatia unei persoane”.

author avatar
Tudor Borcea
777 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger