AcasăNewsArmistitiu lamentabil pentru sefia ANI

Armistitiu lamentabil pentru sefia ANI

Catalin Macovei va fi urmat la conducerea ANI, cel mai probabil, de fostul sau secretar Horia Georgescu

A expirat termenul de depundere a candidaturilor pentru functia de presedinte si cea de vicepresedinte a Agentiei Nationale de Integritate, fara ca schimbarea mult clamata a institutiei sa aiba sanse sa se realizeze.

Catalin Macovei va fi urmat la conducerea ANI, cel mai probabil, de fostul sau secretar Horia Georgescu

Se intentiona ca inspectorii de integritate sa devina la fel de temuti ca si procurorii anticoruptie, iar pentru asta era nevoie de un „dur” la conducere, care sa-l inlocuiasca pe Catalin Macovei, cel considerat „prea moale.

A cazut la vice!

Cum s-a ajuns insa la neasteptata situatie ca pentru un post atat de ravnit sa se bata oficial doar doi doritori, si acestia unii de pluton? Sursele noastre sustin ca mai multe tabere ale Puterii au incercat sa-si impuna oamenii, provenind din randurile procurorilor loiali. Cum insa raportul de forte s-a echilibrat in ultima vreme, niciuna dintre grupari nu a reusit sa puncteze decisiv. Asa au ajuns pe lista pentru presedintia ANI doar actualul secretar Horia Georgescu si Ionel Garlesteanu, care in trecut a picat concursul pentru ocuparea postului de vicepresedinte.

author avatar
Toni Matei
308 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunt foarte suparat, nu inteleg de ce nu sunt pus pe liste atunci cand trebuie, de ce nu se iau in calcul rezultatele mele…… aaaa am uitat nu sunt in partid.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger