AcasăNewsArme furate dintr-o masina FBI

Arme furate dintr-o masina FBI

Incidentul a avut loc duminica in nord-estul capitalei SUA, potrivit purtatorului de cuvant al FBI la Washington, Katherine Zackel.

Armele se aflau intr-o cutie, in interiorul unui Ford Expedition. O persoana necunoscuta a spart luneta  masinii si a furat cutia in care se aflau un pistol Glock 22 si o pusca Colt AR-15, a precizat FBI. Katherine Zackel a informat ca masina era inchisa si ca anchetatorii examineaza camerele de supraveghere din cartierul unde a avut loc furtul. Potrivit politiei din Washington, vehicului a fost spart intre orele 6.45-7.49.

Casa Alba vrea sa interzica vanzarea gloantelor perforante

”De multa vreme incercam sa obtinem aceasta interdictie”, a declarat viccepresedintele american Joe Biden, la postul tv CBS. Potrivit lui Biden, executivul este confruntat cu o opozitie permanenta din partea lobby-ului armelor de foc si a republicanilor din Congres. Tocmai gloante perforante a utilizat lunetistul Micah Johnson pentru a-i ucide pe cei cinci politisti, in noaptea de 7 spre 8 iulie, in Dallas.

Trei morti intr-un tribunal din Michigan

Un barbat care fusese adus, luni, din inchisoare  intr-o sala de judecata din orasul Saint-Joseph, a reusit sa ia pistolul unui politist si sa deschida focul, ucigand doi executori judecatoresti , un adjunct al serifului si mai multi civili. Ranitii se afla in stare stabila. Detinutul, Larry Darnell Gordon (45 de ani), care nu purta catuse, a fost impuscat mortal de fortele de ordine. Aceasta noua drama intervine dupa tragedia din Dallas, care a lasat America in stare de soc.

author avatar
Tudor Borcea
633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger