AcasăNewsArmata Siriana Libera face apel la Guvernul Romaniei sa evacueze o batrana

Armata Siriana Libera face apel la Guvernul Romaniei sa evacueze o batrana

Batrana repeta intruna ca vrea sa moara, fiindca Guvernul Romaniei nu o ia in seama

Numele ei este Stefania Croitoru si se afla sub protectia Armatei Siriene Libere din Kalamoun. A facut apel la Guvernul Romaniei si la Uniunea Europeana sa fie evacuata, informeaza Orient News.

Batrana repeta intruna ca vrea sa moara, fiindca Guvernul Romaniei nu o ia in seama

Batrana a fost salvata de Armata Siriana Libera din Manastirea Sfanta Sofia, din regiunea rurala a Damascului si dusa la un spital de campanie langa Yabroud, unde se afla sub ingrijire medicala. Prin intermediul Centrului de Presa din Kalamoun, Armata Siriana Libera a anuntat ca starea de sanatate a batranei nu este buna si repeta intruna ca vrea sa moara, din disperare ca cererile ei de a fi evacuata au ramas fara niciun raspuns. „In ciuda faptului ca este o urgenta, ca femeia se afla intr-o regiune de conflict armat, ca este internata intr-un spital de campanie, apelurile ei, prin Armata Siriana Libera si alte entitati, catre Guvernul Romaniei si catre Uniunea Europeana, au ramas fara raspuns”, se arata in comunicatul media.

Prin Consiliul orasului Yabroud, batrana a apelat la Ambasada Romaniei la Damasc, la Dioceza Yabroud, Dioceza Damasc, Dioceza Beirut, Semiluna Rosie Siriana, chiar si la regimul sirian, care isi face propaganda ca apara crestinii. „Dar nimeni nu a raspuns”.

author avatar
Adina Mutar
544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger