AcasăNewsArmagheddonul bate la usa

Armagheddonul bate la usa

Ayatolahul iranian Ali Khamenei

La 27 iulie, Ayatolahul iranian Ali Khamenei a convocat o intrunire a tuturor sefilor militari in ceea ce el a numit „ultimul consiliu de razboi”.

Harta Armageddonului biblic

Acesta i-a anuntat sa fie pregatiti pentru ca „va fi razboi peste cateva saptamani”!

In asteptarea lui Mahdi

Ayatolahul iranian Ali Khamenei

Agentia israeliana Debka informeaza ca la sedinta s-a discutat despre cel mai mare proiect de fortificare, pentru a proteja facilitatile nucleare, la scurta vreme dupa ce US Air Force anuntase noile sale bombe antibuncar, capabile sa penetreze un perete de peste 18 metri grosime, din beton armat. Primele tinte ale Iranului vor fi terminalele conductelor de export de petrol al Arabiei Saudite, in timp ce Stramtoarea Ormuz va fi minata. Unitatea speciala Al Quds („Ierusalim”) a primit insarcinarea sa „exporte revolutia islamica in lume, pana la venirea lui Mahdi (Messia musulmanilor) si distrugerea Occidentului”, dupa cum arata Debka.

Panetta a inspectat trupele

Ieri, Barack Obama a semnat un decret ce impune noi sanctiuni impotriva sectoarelor petroliere si petrochimice iraniene. Trezoreria a anuntat ca a luat masuri pentru institutiile financiare care permit bancilor iraniene sa efectueze tranzactii. Acestea sunt banca chineza Kunlun si irakiana, Elaf Islamic Bank. Leon Panetta, ministrul american al Apararii, a inspectat zilele acestea fortele militare americane dislocate in Orientul Mijlociu si s-a asigurat ca aliatii arabi isi mentin pozitia de sprijin impotriva Iranului. Grecia si-a cvadruplat fortele la granita cu Turcia, sa nu aiba surprize. Israelul, cel mai vocal impotriva Iranului, are momentan probleme. Evreii ultraortocsi au amenintat cu razboiul civil, dupa expirarea Legii Tal, care ii excludea pe acestia de la serviciul militar. Ehud Barak a cerut armatei sa treaca la recrutarea ultraordocsilor care au implinit 18 ani.

author avatar
Adina Mutar
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger