AcasăNewsArigato PSD, Dragnea si Tudose!

Arigato PSD, Dragnea si Tudose!

Dragnea si Tudose au demonstrat lumii ca educatia data in Braila si Teleorman nu are legatura nici cu codul samurailor si nici cu protocolul

Tratamentul inadmisibil rezervat premierului Japoniei in timpul transformarii Guvernului intr-o dama bine de catre Liviu Dragnea s-a soldat cu balacaria Romaniei in mass media internationala.

Dragnea si Tudose au demonstrat lumii ca educatia data in Braila si Teleorman nu are legatura nici cu codul samurailor si nici cu protocolul

Cu 28 de ani in urma, mineriada lui Ion Iliescu arunca Romania la coada tarilor civilizate si anula peste noapte valul de simpatie manifestat fata de romani dupa evenimentele din decembrie 89. Atunci, Iliescu a inspirat lumea sa-i eticheteze pe romani drept tigani,salbatici si neo-cumunisti. Astazi, nepotii pesedisti ai lui Iliescu calca pe urmele vrednicului lor inaintas izoland la randul lor Romania. Ultima lor isprava este primirea marlaneasca rezervata premierului japonez, Shinzo Abe – si asta in prima vizita efectuata de un oficial nipon de acest rang in Romania. O vizita de cosmar in care Shinzo Abe a fost intampinat la aeroport de un subsecretar de stat iar imediat dupa acest prim afront a aflat ca la Guvern nu mai exista un premier cu care sa vorbeasca. Ofense in lant aduse premierului Japoniei doar pentru ca parlitii care au ajuns sa ne guverneze erau mai interesati sa si-o traga intre ei, in PSD, decat sa atraga investitori niponi in Romania. Ceea ce inseamna si ca imensul afront adus premierului japonez a fost dublat de o serioasa paguba adusa Romaniei. Ignorat de tatele pesediste preocupate sa-i gaseasca un inlocuitor lui Mihai Tudose, Shinzo Abe doar a zambit politicos in timp ce vizita Cismigiul si Muzeul Satului. In gand, jura probabil ca va uita de existenta Romaniei. Presa internationala nu a ezitat insa sa-i faca praf pe oficialii romani capabili de o mitocanie neegalata de nimic in lumea diplomatica. In plus, afrontul adus inaltului paspete japonez a fost sanctionat si de romanii de rand, care au simtit nevoia sa-si ceara ei scuze pentru ”lipsa de curtoazie” si primirea lipsita de respectul cuvenit de care a avut parte premierul Japoniei. ”Romanii sunt oameni ospitalieri si atenti, dar din pacate sunt condusi prost!”, a sintetizat situatia unul dintre autorii scuzelor.

author avatar
Simona Badulescu
419 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dintre toti asiaticii, japonezilor le place onoarea respectul si punctualitatea. Sa nu te inclini insemn de respect si salut, sa nu ai cuvant si sa nu fi punctual sunt considerate decadente si nu poti avea relatii cu ei. In Japonia pentruo secunda intarziere mecanicul de tren isi cere scuze iar de la 5 secunde in sus isi prezinta demisia, nu 5 – 12 ore ca la noi.. Ce poti cere lui Terente si oierilor Daia? Onoarea a fost spalata de Iohanis care a anuntat un parteneriat strategic cu Japonia, un lucru f bun. In alte vremuri nicinu ye mai bahau in seama si erai considerat paria sau mai rau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger