AcasăMONDENAriana Grande dă în judecată o firmă de modă care s-a folosit...

Ariana Grande dă în judecată o firmă de modă care s-a folosit de imaginea ei. Cere despăgubiri uriașe

Cântăreaţa Ariana Grande cere despăgubiri de 10 milioane de dolari unui brand de modă pe care îl acuză că s-a folosit de celebritatea şi influenţa ei pentru a-şi vinde articolele, scrie Reuters.

Foto Twitter

Grande a depus plângerea împotriva Forever 21 şi a Riley Rose, luni, la Los Angeles. Ea subliniază că numele, imaginea şi muzica ei au fost însuşite pe nedrept de companie. În plus, Forever 21 a folosit pentru o campanie de anul acesta un model care îi seamănă mult.

Foto Instagram

Artista a precizat că acţionarea în judecată vine după ce negocierile cu Forever 21 pentru o campanie de marketing au eşuat, deoarece compania nu a fost dispusă să plătească suma cerută.

Ariana Grande, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai influente personalităţi online – cu 65 de milioane de urmăritori pe Twitter şi 163 de milioane, pe Instagram.

Forever 21 nu a comentat cazul şi a transmis că este în continuare o susţinătoare a Arianei Grande, cu care colaborează de doi ani. „Sperăm să găsim o rezolvare amiabilă şi să continuăm să lucrăm împreună în viitor”, au spus reprezentanţii companiei.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
462 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger