AcasăNewsArhipiescopia Tomisului, devastată de un incendiu! A luat foc mansarda, o turlă...

Arhipiescopia Tomisului, devastată de un incendiu! A luat foc mansarda, o turlă s-a prăbușit – VIDEO

incendiuArhipiescopia Tomisului, devastată de un incendiu! A luat foc mansarda, o turlă s-a prăbușit – VIDEO

Un incendiu major a izbucnit sâmbătă seară la Palatul Arhiepiscopal din Constanţa. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit și au stins, în cele din urmă, focul.

Potrivit ISU Constanţa, în urma incendiului, a ars mansarda pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, iar o turlă s-a prăbușit.

Intervenție majoră, cu peste 60 de pompieri

„În urma incendiului, a ars mansarda pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi. La ora 1.27 incendiul a fost lichidat, dar echipajele de intervenţie au rămas la locul solicitării pentru îndepărtarea tuturor efectelor negative”, au transmis reprezentanţii ISU Constanţa.

Peste 60 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului, în contextul în care flăcările s-au extins din cauza vântului. Mai multe bucăți din acoperiș au început să cadă, iar o turlă s-a prăbușit.

ÎPS Teodosie oficia o slujbă în apropierea incendiului

La ora la care pompierii au fost anunţaţi de producerea incendiului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie oficia la Catedrala Arhiepiscopală Acatistul Învierii Domnului. Catedrala Arhiepiscopală se află foarte aproape de locul incendiului. Slujba religioasă a fost transmisă pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului, dar a fost întreruptă la un moment dat.

Palatul Arhiepiscopiei Tomisului a fost construit în urmă cu aproape 100 de ani. Potrivit Patrimoniului Dobrogean, clădirea a fost ridicată între anii 1928-1932, după planurile arhitectului Ion D. Enescu.

author avatar
Andreea Vlad
489 afisari

7 COMENTARII

  1. 1.Incendiu la o mănăstire pe stil vechi, din Agigea. Foc pus din răzbunare adevarul.ro 20.10.2021
    2.Un incendiu devastator a izbucnit marți, 12 martie 2019, la Mănăstirea “Sfintii Ierarhi Nicolae si Bretanion” din localitatea 23 August, județul Constanța! http://www.replicaonline.ro
    3.Incendiu violent la o biserică din Constanța. Flăcările s-au extins la un bloc de locuințe 28 August 2022
    59 afisari

  2. Sataniști globalisti râcnesc ca niște lei ,știind ca in scurt timp bunul Dumnezeu le va strica toată șandramaua diavoleasca ,Dumnezeu are ultimul cuvânt întotdeauna

  3. Tocmai pe astia plini de moaste, de preasfintiti, cotete din lemn facute la disperare in goana dupa arginti, propagandisti de rugaciuni, imbuibati de aur si mertzane de sus pana jos nu-i ajuta al de Sus, ca sa vezi!

  4. DOMLE.IEU,CA COMUNIST DIN IZRAEL SI MOISE SI ITIC,CRED,CA ESTE MANA LUI BIDEU-sua
    A VRUT SA VADA MAICUTELE GOALE IN CURUL GOL.AZMERICANII,GASCA DE TEMBELI,CU ORIGINI
    INGLIJIASTIIIIII..-SUNT BOLNAVII COSMOSULUI ROMANO-DAC.RUSINE AZMERICA SATANISTA.
    O SA RECLAM LA NATO,LA NATI-O TIE,DAMI-O MIE,LUATI-O VOI,NATARAI GOI.HUO,USA,SUA,AUS

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger