AcasăNewsArhiepiscopia Tomisului cere pomelnice prin PayPal. Unde ajung, de fapt, banii

Arhiepiscopia Tomisului cere pomelnice prin PayPal. Unde ajung, de fapt, banii

arhiepiscopia tomisuluiArhiepiscopia Tomisului cere pomelnice prin PayPal. Unde ajung, de fapt, banii

Mesaj incredibil transmis de Arhiepiscopia Tomisului enoriașilor. În miez de noapte, instituția a anunțat că primește pomelnice și prin intermediul PayPal.

Arhiepiscopia a publicat și link-ul unde se poate dona online. Reprezentanții instituțueu au mai spus donatorilor că își pot nota în secțiunea ”Add Note” câteva nume ale persoanelor care urmează să fie pomenite în timpul slujbelor.

După accesarea linkului, credincioşii sunt informaţi că acolo pot face o donație către Arhiepiscopia Tomisului de 5 euro, de 10 euro, 50 de euro, dar este și un câmp în care poate fi trecută orice altă sumă dorită de persoana care donează.

Donații pentru radioul Arhiepiscopiei

Accesând link-ul, enoriașii sunt întâmpinați de mesajul ”Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19). Mesajul face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie, și al cărui cont de PayPal este același cu cel al pomelnicelor.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a declarat că a fost aleasă această metodă după ce mai mulţi credincioşi au solicitat găsirea unei soluţii moderne pentru a putea face donaţii.

„Odată cu pandemia, slujbele Bisericii au început să fie difuzate online aşa că din ce în ce mai mulţi credincioşi din afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, iar unii dintre aceştia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să poată transmite donaţii către Arhiepiscopie. Aşa că am apelat la această metodă modernă şi pentru că tehnologia a permis şi includerea unui text odată cu donaţia făcută, am oferit această posibilitate credincioşilor de a-şi scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a transmis Eugen Tănăsescu, conform news.ro.

author avatar
Andreea Vlad
250 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger