AcasăNewsArestat în direct. Corespondent CNN încătușat în fața camerei (VIDEO)

Arestat în direct. Corespondent CNN încătușat în fața camerei (VIDEO)

Imagini greu de imaginat, surprinse live în timpul unei relatări difuzate de cunoscutul post TV CNN, de la protestele de vineri din Minneapolis.

Corespondentul CNN poate fi auzit comunicând de la fața locului, pe un ton cât se poate de calm și respectuos cu forțele de ordine, explicând -între altele – că sunt în direct.

La un moment dat, din câte se poate vedea din imaginile difuzate de televiziunea americană, Omar Jimenez este auzit întrebând de ce a fost arestat, în momentele imediat următoare jurnalistul fiind încătușat și escortat de doi polițiști aflați în zona în care era amplasată camera televiziunii americane. Întrebările sale nu au primit un răspuns, cel puțin nu până când s-au îndepărtat de camera de televiziune.

În urmă cu scurtă vreme, site-ul CNN anunță că atât Jimenez, cât și restul echipei aflate în zonă – respectiv un producător și un fotoreporter – au fost eliberați din custodia poliției.

Protestele din Minneapolis au izbucnit după ce zilele trecute un bărbat de culoare a murit. Acesta fusese imobilizat de un om al legii, care la un moment dat poate fi văzut  – într-o înregistrare video ajunsă pe internet – ținând un genunchi pe gâtul suspectului întins pe carosabil, lângă o autospecială a poliției.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional:

sursa foto: captură video CNN

391 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu stiu ca in zonele de urgenta sau razboi fotocronicarul e dator sa poarte o vesta reflectorizanta cu inscriptia PRESS, domnul Goarna sa ma contrazica.

  2. Americanii nu protesteaza cand corona ucide cu sange rece 100 000 de amercani copii fete batrani. Protestantii sar sa dea foc doar la un singur ucis. Inca o data camera de luat vederi e ochiu ghiavolului ? .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger