AcasăNewsArest la domiciliu in cazul unui consilier judetean suspectat de camatarie

Arest la domiciliu in cazul unui consilier judetean suspectat de camatarie

ULTIMA ORĂ: Decizia instanței în privința pelerinajului de Sf. Andrei

In atentia magistratilor a ajuns o speta in care apare numele unui consilier judetean din Giurgiu, aflat la al doilea mandat.

Politistii giurgiuveni transmit faptul ca barbatul in varsta de 45 de ani, banuit de camatarie, a fost initial retinut, iar apoi dus, sambata, in fata instantei din Bolintin Vale, care a decis plasarea sa, timp de 30 de zile, in arest la domiciliu. In cazul de fata, televiziunile de stiri mentioneaza faptul ca Mihnea Mihai Boerescu ar avea trecute in declaratia de avere peste 160 de terenuri.

Comunicatul IPJ Giurgiu facut public duminica suna astfel:

„Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, efectueaza cercetari, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Bolintin – Vale, fata de un barbat, de 45 ani, din comuna Bolintin Deal, judetul Giurgiu, banuit de comiterea infractiunii de camata.

La data de 5 ianuarie a.c., in baza mandatelor emise de Judecatoria Bolintin Vale, politistii Serviciului de Investigatii criminale au efectuat doua perchezitii domiciliare la doua imobile din judetele Giurgiu si Ilfov, in urma carora au fost ridicate mai multe documente.

Fata de persoana in cauza exista suspiciunea ca, in nume propriu, dar si prin intermediul altor persoane, incepand cu anul 2009, a dat bani cu camata, ca indeletnicire, fara a avea o calitate autorizata in acest sens.

Totodata, din cercetari a reiesit ca imprumuturile ar fi fost disimulate in mai multe acte notariale, reusind astfel sa deposedeze persoanele vatamate de mai multe proprietati si bunuri constand in imobile, terenuri si autoturisme.

La data de 12 ianuarie a.c., fata de persoana in cauza a fost luata masura retinerii, iar in ziua de 13 ianuarie a.c. barbatul a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Bolintin Vale, care a dispus masura preventiva a arestului la domiciliu pe o durata de 30 de zile”.

author avatar
Andrei Coman
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger