AcasăNewsArena Nationala a fost descantata de vrajitoarea Vanessa! Acu’ sa vezi fotbal

Arena Nationala a fost descantata de vrajitoarea Vanessa! Acu’ sa vezi fotbal

Vrajitoarea Vanessa spulbera blestemul care s-a abatut asupra Arenei Nationale

Ieri, vrajitoarea Vanessa si ajutoarele sale, Margareta si Valentina, au dezlegat de blestem stadionul lui Oprescu, totul pentru linistea fotbalului romanesc.

Vrajitoarea Vanessa spulbera blestemul care s-a abatut asupra Arenei Nationale

Cel mai scump stadion din istoria fotbalului romanesc este dat in folosinta de numai doua luni, dar pana acum, pe „National Arena”, nicio echipa romaneasca nu a reusit sa iasa victorioasa, asta dupa 7 meciuri disputate, doua de catre prima reprezentativa, doua de Otelul, trei de Rapid si una de Steaua. La inceput s-a dat vina pe adversari prea puternici, apoi pe ghinion sau pe fotbalistii lipsiti de valoare. In cele din urma s-a ajuns la varianta cea mai draga romanilor: blestemul!

Magie alba la poarta stadionului

Vanessa, Margareta si Valentina se pregatesc de descantectul stadionului

Vrajitoarea Vanessa a dezvaluit inca din numarul de ieri al ziarului „National” ca locul unde este amplasata constructia e unul afurisit, pentru asta fiind nevoie de un descantec la botul calului. In consecinta, ieri, vrajitoarea Vanessa si asistentele sale, Margareta si Valentina, au venit la stadion pentru a demara un descantec al carui finalitate va fi consemnata abia astazi, si asta pentru ca „de deochiul” nu se face asa usor, el durand 24 de ceasuri. De la sedinta „pilot” de ieri nu au lipsit ghiocul, crucile, apa sfiintita de la noua izvoare, tamaie, lumanari, trandafiri sau cartile de tarot, care fac parte din „arsenalul” babareselor autohtone. „Noi suntem cele mai puternice vrajitoare din Bucuresti, drep pentru carele am venit sa dezlegam stadionul de blestem. Prima parte o facem aici, iar a doua la un rau secret, la miezul noptii (n.r. procedura aplicata recent si Oanei Zavoranu). Raul care s-a abatut asupra locului va disparea inca de la primul meci. Steaua va fi prima care va juca aici si va castiga cu echipa din Israel. Dar si Romania va castiga aici la primul meci”, ne-au explicat Vanessa.

Pe Gigi il paste o boala

Regina Magiei Albe stie care este leacul pentru Arena Nationala

Samanitele din Chitila ne-au mai dezvaluit ca „blesteme de gura” au fost aruncate si asupra lui Gigi Becali si echipei sale, care nu a mai reusit sa castige „campionatul de liga unu ‘” de cinci ani. „Pe domnul Becali il paste o boala. Cartile mi-au zis ca va trece peste ea, dar numai cu ajutorul medicilor. Am descantat si echipa lui ca ea va juca prima aici”, au mai spus vrajitoarele.

[poll id=”126″]

author avatar
Sebastian Stan
1.056 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger