AcasăNewsAre si Iohannis Udrea lui

Are si Iohannis Udrea lui

Degeaba se vrea Raluca Turcan mamita ce-si apara odorul, Domnul Goe de la Cotroceni le da romanilor peste nas cu Constitutia

Nu se putea ca alegerile din PNL sa se incheie fara o sesiune extraordinara de adulatii publice la adresa lui Iohannis. Nu are importanta ca presedintele este rezultatul unei conjuncturi defavorabile Romaniei, liberalii vad in el Zeul Soare. Poate sa debiteze Iohannis oricate banalitati ii permite mintea sau poate lua Constitutia si partidele la suturi ori de cate ori are chef, liberalii il ridica pe piedestal imediat. Ca si Basescu ocrotit de pupincurismul Elenei Udrea, Iohannis este protejat de Raluca Turcan, blonda care nu rateaza nicio ocazie de a deschide gura cand era mai bine sa o tina inchisa.

Degeaba se vrea Raluca Turcan mamita ce si apara odorul Domnul Goe de la Cotroceni le da romanilor peste nas cu Constitutia

Iar unei blonde care confunda televiziunea HD (high definition) cu Televiziunea Hunedoara ce ii poate reliefa portretul mai bine decat declaratia de la inceputul lui februarie 2017: „Partidul National Liberal va folosi in continuare toate instrumentele parlamentare pentru a avea in Romania o reala lupta impotriva Justitiei”? Bravo, madam! Aplauze!

Nici Miciurin nu se baga

Recidiva la asaltul prostiei asupra natiunii s-a produs acum cateva zile. Turcan pare a fi rezultatul unui experiment scapat de sub control, o incrucisare nereusita intre politica si  privitul in exces in oglinda. Nici Miciurin nu s-ar fi avantat intr-o asemenea aventura nebuna, sa altoiasca liberalismul cu inteligenta. Nu merge, domnule, nu merge! Ies numai prostii de genul ”presedintele Klaus Iohannis este singurul presedinte de dupa 1989 care a respectat Constitutia si nu s-a amestecat in viata politica!”. E ca si cum celebrul botanist specializat in selectia genetica ar fi inventat caisele cu gust de ghinda sau ciresele cu aroma de troscot. Declaratia ei este, insa, halucinanta si dezvaluie privitorului arealul neacoperit dintre linguseala gretoasa si liberalismul fara substanta.

A tras doar niste palme Constitutiei

Raluca Turcan, conform propriilor spuse, este convinsa ca Iohannis e mai curat ca un Sfant Petre pazitor al Raiului politic. Ca presedintele a coborat de la mediator in stat la agitator, in strada, nu inseamna ca a incalcat Constitutia. Doar i-a tras niste suturi. Nici ca a instigat o tara intreaga la un scandal ce s-a dovedit a fi fals nu este o incalcare, ci doar o ciupeala de fund. Nici ca a amenintat PSD cu distrugerea, imediat dupa castigarea alegerilor, nu e o problema care sa tina de amestecul politic. Dupa cum nu este o imixtiune nici datul buzna la Guvern, sa-si impuna punctul lui de vedere, necerut de nimeni. Ca DNA isi luase avant sa ancheteze Guvernul pentru Ordonanta 13 nu are legatura cu el, desigur, caci nu el a sugerat asta. Nici macar nu stia de asa ceva, el era, ca intotdeauna, in weekend. Un weekend lung ca un mandat la Cotroceni.

author avatar
Valentin Boeru
3.326 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger