AcasăNews"Are cancer". Gestul ingrozitor al unei mame a socat o comunitate intreaga!

„Are cancer”. Gestul ingrozitor al unei mame a socat o comunitate intreaga!

Povestea spusa de mama unui baiat in varsta de noua ani a emotionat pe toata lumea. Femeia a cerut ajutor pentru copilul ei, despre care sustinea ca are cancer.

Oamenii cu suflet din Pennsauken – New Jersey s-au mobilizat si au organizat diverse activitati caritabile, pentru ca fondurile stranse sa ajunga la familia despre care aflasera ca era greu incercata. Asta pana intr-o zi, cand au aflat adevarul -fusesera mintiti.

Cand au aflat cum stau, de fapt, lucrurile au fost socati de cruzimea mamei, Susan Stillwaggon, o tanara in varsta de 35 de ani, care a ajuns sa inventeze intreg scenariul sinistru, pentru a profita de bunatatea lor. Chiar si asa, vecinii familiei se bucura ca micutul e bine, sanatos, chiar daca si lui femeia ii spusese ca are cumplita boala.

Cazul care a uluit intreaga comunitate din statul american amintit a ajuns in atentia politiei, potrivit The Sun. Mama tinerei sustine ca aceasta din urma ar avea probleme psihice, si astfel se explica motivul pentru care fiica a putut fabrica o asemenea poveste infioratoare.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger