AcasăNewsARDE centrul Bucureştiului. Incendiu lângă Piața Victoriei. ISU: "Sunt degajări de fum"...

ARDE centrul Bucureştiului. Incendiu lângă Piața Victoriei. ISU: „Sunt degajări de fum” (VIDEO)

Pompierii se luptă cu flăcările, luni dimineaţă, pe o stradă de lângă Piața Victoriei din Capitală. Au fost alertate șase autospeciale de stingere.

Salvatorii au anunţat că nu sunt victime.

Incendiu pe strada Scărlătescu

Șase mașini de pompieri au fost solicitate la ora transmiterii acestei știri pentru a interveni lângă Piața Victoriei din București, unde a izbucnit un incendiu.

Potrivit ISU, focul a pornit la anexa unei locuințe, pe o suprafață de 150 mp, pe str. Scărlatescu, cu posibilitatea de propagare a incendiului. Focul a pornit într-o zonă de case, unde locuințele sunt foarte apropiate unele de celelalte.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la anexa unei locuințe, pe o suprafață de 150 mp în str. Scărlătescu, cu posibilitate de propagare a incendiului la vecinătăți. Sunt degajări de fum, fără flacără”, anunță ISU București-Ilfov.

405 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...