AcasăNewsARD si-a lansat candidatii din carton

ARD si-a lansat candidatii din carton

Alianta Romania Dreapta si-a lansat candidatii in decorul Operei Romane, in replica la ”manifestarea de tip nord-coreean” organizata de USL pe stadionul ”Arena Nationala”.

Obligat sa se alinieze cu atatea personaje validate de Monica Macovei, Vasile Blaga si-a croit din carton parteneri pe placul lui

Nu stim daca din cauza mult dezbatutelor criterii impuse de Macovei sau a spatiului mult mai mic avut la dispozitie, dar cert este ARD si-a croit candidatii din foarfeca. Respectiv niste siluete de carton dotate cu inimi la vedere, ingramadite randuri-randuri in fundalul scenei.

Convins ca cele doua manifestari, ale lor si ale uselistilor, nu vor scapa necomparate, Blaga a explicat de ce ARD a preferat o lansare  ”cu staif”: ”Nu am vrut sa facem o manifestare faraonica, stim si noi sa facem lansari cu zeci de mii de oameni”. Indiferent de motive, cele aproximativ 800 – 900 de persoane prezente la evenimentul de ieri au fost indemnate de liderii ARD sa intre in campania electorala cu motoarele turate, pentru ca numai o victorie in alegeri va permite pornirea ”operei de reconstructie” a tarii. ”De sase luni de zile nu se intampla nimic in aceasta tara. Domnul Ponta este moderator de televiziune si un gargaragiu politic”, a incins Adriean Videanu spiritele.  ”Vreti sa guverneze in continuare Ponta? Vreti sa revina Crinut la Cotroceni? Vreti sa ne departam de Europa? Vreti ca minciuna sa devina politica de stat? Atunci la munca si hai sa repornim impreuna Romania. Doamne ajuta!”, i-a tinut isonul si Vasile Blaga. Repetate de o mare parte dintre vorbitori, replicile mobilizatoare au fost impanate cu ironii referitoare la plagiaturi ministeriale, copiloti, replici ale lui Titulescu, revolutii ale bunului simt abandonate, cooptarea personajelor gen ”inegalabilul si elegantul Gigi Becali”, baroni locali etc. In timp ce ARD se lansa la Opera, coincidenta a facut ca Traian Basescu sa dea asigurari, pe Facebook, ca ”ramane acelasi presedinte, chiar daca in ultimul timp a tacut putin”. Situatie care insa se va schimba ”curand”, dupa cum a dat de inteles  presedintele.

In loc sa-i mobilizeze, sloganul ARD i-a pleostit pe pedelisti

Pentru Theodor Paleologu, sloganul ARD este cel putin neinspirat

Lipsit de haz si de orice anvergura electorala, sloganul ARD (”Reporneste inima Romaniei”) suna prost inclusiv in urechile pedelistilor. Motiv pentru care unii dintre ei nu au rezistat ispitei de a lua peste picior insipidul indemn. ”Din punctul meu de vedere, inima Romaniei n-a incetat niciodata sa bata. Nu mi se pare ceva foarte inspirat, dar astea sunt detalii”, a recunoscut Sever Voinescu ca o asemenea chemare la lupta il lasa rece. Iar daca lui i s-ar putea reprosa o detasare determinata de faptul ca nu mai candideaza pentru un nou mandat, nu tot asa stau lucrurile cu Theodor Paleologu, care se lupta pentru un loc in viitorul Parlament. Si chiar daca este candidat cu acte-n regula, Paleologu nu s-a putut nici el abtine, ci a comentat pe Facebook: „<<Reporneste inima Romaniei>>: PDL pe post de defibrilator…”.

[poll id=”383”]

author avatar
Simona Badulescu
409 afisari

2 COMENTARII

  1. La acest moment istoric – se apropie alegerile PARLAMENTARE 2012 – si niciodata nu e prea tarziu sa TREZIM CONSTIINTA romanilor. Ceea ce se intampla in ultimii 22 de ani nu e ceea ce ne dorim cu TOTII si se petrec lucruri aranjate de HOTII dintre noi. Avem un referendum in care s-a validat reducerea parlamentarilor la 300 care nu se respecta, clasa politica impostoare in continuare se imbacseste de HOTI si IMOSTORI ori de CIOCIOLINE. Acum este momentul propice ca SOCIETATEA CIVILA (ne)organizata, dar luminata sa fie activa la maxim pentru a creea EVENIMENTE si INFORMARI publice, macar in marile orase sau localitati importante, pe diverse cai despre respingerea nominala de pe liste a celor care urmaresc doar sa obtina IMUNITATE PARLAMENTARA ori sunt niste GUNOAIE UMANE. Merita sa ne sacrificam indiferent cat o fi GERUL DE MARE, acesta a fost unul din motivele pentru care GUVRNANTII au fixat data alegerilor spre iarna si nu spre toamna. HAIDETI sa-i facem pe falsii politicienii sa tremure si la plus 40 de gade C, daca ne dorim BINELE NATIONAL.

  2. As vrea si sper ca Alianta Romania Dreapta impreuna cu UDMR , UNPR , PP_DD sa formeze o coalitie dupa 9 decembrie 2012 si sa desemneze Primul -ministru .
    Victor Lepadatu , Petrosani , judetul Hunedoara .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger